Meerburgerlaan 7

2266GJ Leidschendam

+31-85-500-8715

Inchecken: voor 10:47

Uitchecken: voor 10:47

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Merenburger in Leidschendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Merenburger

Jachthaven De Merenburger
is gelegen aan het water Meerburger Wetering en biedt plaats aan ongeveer 100 boten met een maximum lengte van 8 meter en een maximum doorvaar hoogte van 1.55m/1.60m.
Vanaf Jachthaven De Merenburger vaart u onder andere naar het 900 meter verder gelegen recreatiegebied Vlietand. Vlietland is zeer geliefd bij watersporters en vissers. In ongeveer 1,5 uur vaart u naar de Kagerplassen (De Kaag) of naar Den-Haag. Leiden centrum bereikt u in ongeveer één uur. Vanaf het Rijnschiekanaal (De Vliet) komt u op de doorgaande vaarroutes u kunt u geheel Nederland bevaren.

Ligplaatsen worden per seizoen of per jaar verhuurd. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 november en het winterseizoen van 1 november tot 1 april.

U kunt er voor kiezen uw boot het gehele jaar in het water te laten liggen of u kunt u boot in de winter periode op de wal stallen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt