Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Merenburger

Jachthaven De Merenburger

Jachthaven "De Merenburger"
is gelegen aan het water Meerburger Wetering en biedt plaats aan ongeveer 100 boten met een maximum lengte van 8 meter en een maximum doorvaar hoogte van 1.55m/1.60m.
Vanaf Jachthaven "De Merenburger" vaart u onder andere naar het 900 meter verder gelegen recreatiegebied Vlietand. Vlietland is zeer geliefd bij watersporters en vissers. In ongeveer 1,5 uur vaart u naar de Kagerplassen (De Kaag) of naar Den-Haag. Leiden centrum bereikt u in ongeveer één uur. Vanaf het Rijnschiekanaal (De Vliet) komt u op de doorgaande vaarroutes u kunt u geheel Nederland bevaren.

Ligplaatsen worden per seizoen of per jaar verhuurd. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 november en het winterseizoen van 1 november tot 1 april.

U kunt er voor kiezen uw boot het gehele jaar in het water te laten liggen of u kunt u boot in de winter periode op de wal stallen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt