Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Waardeiland

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Waardeiland

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtaven Waardeiland in Leiden is een intieme haven gelegen aan de rand van het centrum van leiden op het Waardeiland tegenover het appartementencomplex Rijnstaete.

De jachthaven heeft 104 ligplaatsen vanwaar u met uw eigen Sloep zo het centrum van Leiden kunt binnenvaren om te genieten van de vele terrasjes die met de boot bereikbaar zijn.

Het Zuid-Hollandse gebied is vanaf de haven zeer goed bereikbaar. Zo liggen bijvoorbeeld de Kagerplassen op een kwartiertje varen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt