Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Buitenhaven

Jachthaven Buitenhaven

Jachthaven Buitenhaven is gelegen aan de Dam in het centrum van Alblasserdam. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

De Buitenhaven ligt de Rivier de Noord. Dit water leidt zuidelijk naar de oude Maas en de Beneden Merwede, noordelijk naar de Lek. Vanuit de haven kunt u ook leuke wandel- of fietstochten maken door het dorp.

De haven telt 40 ruime ligplaatsen. Elektriciteit, water, douche en toilet zijn aanwezig. Voor toegang tot de haven kunt u het beste 10 minuten voor aankomst bellen met de brugwachter (06-39001688). Op loopafstand van de haven vindt u diverse winkels, cafés en restaurants. Nabij is ook Cultureel Centrum Landvast met een bioscoop en waar regelmatig muziekavonden georganiseerd worden. Brandstof en bootbenodigdheden zijn verkrijgbaar bij Jan Korteland aan de Polderstraat, aan de overzijde van de Dam.

Uw ervaringen over Jachthaven Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt