Haven 2

2951Cg Alblasserdam

+31-85-500-8892

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Buitenhaven in Alblasserdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rene van der Hel
Waardeloos heb waanzinnig moeten wachten op die slome brugwachter

Jachthaven Buitenhaven

Jachthaven Buitenhaven is gelegen aan de Dam in het centrum van Alblasserdam. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

De Buitenhaven ligt de Rivier de Noord. Dit water leidt zuidelijk naar de oude Maas en de Beneden Merwede, noordelijk naar de Lek. Vanuit de haven kunt u ook leuke wandel- of fietstochten maken door het dorp.

De haven telt 40 ruime ligplaatsen. Elektriciteit, water, douche en toilet zijn aanwezig. Voor toegang tot de haven kunt u het beste 10 minuten voor aankomst bellen met de brugwachter (06-39001688). Op loopafstand van de haven vindt u diverse winkels, cafés en restaurants. Nabij is ook Cultureel Centrum Landvast met een bioscoop en waar regelmatig muziekavonden georganiseerd worden. Brandstof en bootbenodigdheden zijn verkrijgbaar bij Jan Korteland aan de Polderstraat, aan de overzijde van de Dam.

Uw ervaringen over Jachthaven Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt