Westerdijk 20

2451VB Leimuiden

+31-85-500-8772

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling The Boathouse in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling The Boathouse

In het Zuid-Hollandse dorp Leimuiden vindt u de bootstalling van The Boathouse. Naast het bergen van uw boot kunt u hier ook terecht voor reparatie en onderhoud, reiniging en een zeilmakerij. Het installeren van Tek-Dek behoort tot de specialisaties van het bedrijf.

U vindt de bootstalling aan het water de Oude Wetering, op de grens van Noord- en Zuid-Holland. Iets ten zuiden van de stalling ligt het Braassememeer. De Westeinderplassen en Zweiland zijn eveneens goed te bereiken.

Wanneer u uw boot of sloep bij The Boathouse stalt, wordt deze winterklaar gemaakt. Daarnaast kunnen ook reparaties en onderhoud aan de motoren worden uitgevoerd.

Uw ervaringen over de bootstalling van The Boathouse in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt