Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling The Boathouse

Bootstalling The Boathouse

In het Zuid-Hollandse dorp Leimuiden vindt u de bootstalling van The Boathouse. Naast het bergen van uw boot kunt u hier ook terecht voor reparatie en onderhoud, reiniging en een zeilmakerij. Het installeren van Tek-Dek behoort tot de specialisaties van het bedrijf.

U vindt de bootstalling aan het water de Oude Wetering, op de grens van Noord- en Zuid-Holland. Iets ten zuiden van de stalling ligt het Braassememeer. De Westeinderplassen en Zweiland zijn eveneens goed te bereiken.

Wanneer u uw boot of sloep bij The Boathouse stalt, wordt deze winterklaar gemaakt. Daarnaast kunnen ook reparaties en onderhoud aan de motoren worden uitgevoerd.

Uw ervaringen over de bootstalling van The Boathouse in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt