Baanhoekweg 1

3313LA Dordrecht

+31-85-500-8119

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Ribowa Bootservice in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Ribowa Bootservice

Bij Ribowa Bootservice in Dordrecht kunt u terecht voor zomer- en winterstallingen van boten en trailers. Ook kunt u uw boot voor een korte periode laten bergen.

U vindt de stalling aan de Grote Rug (Spaarbekken), nabij het Industriegebied Staart. De stalling is goed per auto te bereiken. Op het terrein is een botenlift aanwezig met een hijscapaciteit tot 19 ton en een maximale scheepslengte van 14 meter.

De bootstalling beschikt over een verwarmde loods. U heeft de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten aan uw boot. Onderhoud, reparaties, schoonmaken van het onderwaterschip en het aanbrengen van anti-fouling behoren eveneens tot de dienstverlening.

Uw ervaringen over de bootstalling van Ribowa Bootservice in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt