Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Ribowa Bootservice

Bootstalling Ribowa Bootservice

Bij Ribowa Bootservice in Dordrecht kunt u terecht voor zomer- en winterstallingen van boten en trailers. Ook kunt u uw boot voor een korte periode laten bergen.

U vindt de stalling aan de Grote Rug (Spaarbekken), nabij het Industriegebied Staart. De stalling is goed per auto te bereiken. Op het terrein is een botenlift aanwezig met een hijscapaciteit tot 19 ton en een maximale scheepslengte van 14 meter.

De bootstalling beschikt over een verwarmde loods. U heeft de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten aan uw boot. Onderhoud, reparaties, schoonmaken van het onderwaterschip en het aanbrengen van anti-fouling behoren eveneens tot de dienstverlening.

Uw ervaringen over de bootstalling van Ribowa Bootservice in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt