Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Menken Maritiem

Bootstalling Menken Maritiem

In het Zuid-Hollandse Ter Aar vindt u de bootstalling van Menken Maritiem. Naast stalling en werkzaamheden, biedt het bedrijf een uitgebreide showroom.

De bootstalling is gelegen op de hoek van het Aarkanaal en de Hoekse Aar, te midden van het Hollandse plassengebied.

Menken Maritiem biedt de mogelijkheid voor zomerstalling. Er zijn enkele ligplaatsen beschikbaar en als u maar een paar keer per jaar wilt varen, kunnen sloepen ook binnen gestald worden. Winterstalling wordt alleen aangeboden aan eigen klanten. Er is ruimte voor 125 schepen variërend in lengte van 6 tot 12 meter en tot 9 ton. Tijdens de stallingsperiode kunnen er werkzaamheden uitgevoerd worden: van antifouling tot aan aanpassing van complete technische systemen.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Haan Jachttechniek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt