Hoekse Aarkade 2

2461ET Ter Aar

+31-85-500-8440

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Menken Maritiem in Ter aar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Menken Maritiem

In het Zuid-Hollandse Ter Aar vindt u de bootstalling van Menken Maritiem. Naast stalling en werkzaamheden, biedt het bedrijf een uitgebreide showroom.

De bootstalling is gelegen op de hoek van het Aarkanaal en de Hoekse Aar, te midden van het Hollandse plassengebied.

Menken Maritiem biedt de mogelijkheid voor zomerstalling. Er zijn enkele ligplaatsen beschikbaar en als u maar een paar keer per jaar wilt varen, kunnen sloepen ook binnen gestald worden. Winterstalling wordt alleen aangeboden aan eigen klanten. Er is ruimte voor 125 schepen variërend in lengte van 6 tot 12 meter en tot 9 ton. Tijdens de stallingsperiode kunnen er werkzaamheden uitgevoerd worden: van antifouling tot aan aanpassing van complete technische systemen.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Haan Jachttechniek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt