Polredijk 13

4351RT Veere

+31-85-500-8731

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Uw ervaringen over Jachtwerf Oostwatering in Veere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Oostwatering

Direct aan het Veerse Meer ligt de sfeervolle familie haven Oostwatering. Als u de haven in vaart, is rustig achter in de haven het gezellige clubhuis gelegen van de vereniging. Met een ruim opgezet speelveld met leuke speeltoestellen kunnen uw kinderen of kleinkinderen heerlijk spelen als u rustig geniet van een lekker hapje en/of koel drankje.

Direct onder aan de dijk zijn mogelijkheden om lekker te zwemmen of gebruik te maken van de waterski-steiger. Ook voor de wat oudere jeugd zijn er op het “strandje” allerlei faciliteiten om met een eigen Optimist, Splash of Laser te genieten van de waterrijke omgeving. Met vier trailerhellingen is er ook altijd snel plaats om uw bootje in of uit het water te halen mocht dat wenselijk zijn. De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf met uw gezin.

Wilt een paar dagen blijven bij de Arne en wenst u liever niet te slapen op uw boot of heeft u daar simpel weg de mogelijkheid niet voor? Geen probleem! De haven van watersportvereniging Arne heeft een gezellige camping waar leden en/of passanten hun tent, caravan of camper kunnen opstellen.

Vanaf haven Oostwatering kunt u lopend over de dijk, tussen de grazende koeien, de historische stadswallen en het vissersplaatsje Veere bereiken wat hier al zeker sinds 1346 ligt. Neem hier een duik in de vaderlandse maritieme historie. Wist u dat hier de Nederlandse Marine is opgericht? Verder kunt u heerlijk wandelen met uw gezin over de mooie, recentelijke opgeknapte vesten- en krekenroute met diverse trekvlotten en touwbruggen. Een avontuur voor het hele gezin.

Dus kom heerlijk genieten van Zeeland en zet uw koers naar de verenigingshaven van WV Arne.

Haven Oostwatering is te bereiken vanaf de Westerschelde via het kanaal door Walcheren/Veerse Meer of vanaf de Oosterschelde/Veerse Meer


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt