Haven 5

4493BJ Kamperland

+31-85-500-8591

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Uithaven Marina Kamperland in Kamperland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Tophaven
Anoniem
Fantastisch watersportgebied. Kamperland mag er trouwens ook wezen. Schitterend
Anoniem
Hartstikke mooie haven waar je veel plezier kunt beleven maar ook goed op je wordt gepast. Ligt midden in Zeeland waar iedere waterspirtliefhebben zijn hart op kan halen. Ben alleen maar positief :)

Uithaven Marina Kamperland

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer, tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 140 ligplaatsen. De jachthaven Kamperland bevindt zich in de kern van het dorp, op loopafstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes.

Op het havenplateau zelf, naast de jachthaven Kamperland, zijn nu reeds het Zeeuws Planetarium, Lasergame Zeeland, overdekt winkelcentrum ’t Spuistraatje en restaurant “Jagklub”, met een luxe lounge terras met uitzicht op de haven, gevestigd. Het havenplateau zal in de komende jaren nog verder worden uitgebreid met een kinderspeelplaats, appartementen, bruine kroegjes, eettentjes, terrasjes en winkeltjes aan een autovrije “flaneer-boulevard”.

Kortom, de nieuwe jachthaven Kamperland biedt zowel de landelijke rust van het Zeeuwse landschap maar tegelijk ook op loopafstand de mogelijkheid om gezellig uit te gaan, kortom “DE UITHAVEN”.

Verder biedt het dorp Kamperland, (slechts 45 minuten rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen), tal van recreatieve mogelijkheden en attracties. Het Noordzeestrand bevindt zich op slechts 1,5 km afstand.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt