Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Uithaven Marina Kamperland

5 van 5 (5 beoordelingen)

Uithaven Marina Kamperland

5 van 5 (5 beoordelingen)

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer, tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 140 ligplaatsen. De jachthaven Kamperland bevindt zich in de kern van het dorp, op loopafstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes.

Op het havenplateau zelf, naast de jachthaven Kamperland, zijn nu reeds het Zeeuws Planetarium, Lasergame Zeeland, overdekt winkelcentrum ’t Spuistraatje en restaurant “Jagklub”, met een luxe lounge terras met uitzicht op de haven, gevestigd. Het havenplateau zal in de komende jaren nog verder worden uitgebreid met een kinderspeelplaats, appartementen, bruine kroegjes, eettentjes, terrasjes en winkeltjes aan een autovrije “flaneer-boulevard”.

Kortom, de nieuwe jachthaven Kamperland biedt zowel de landelijke rust van het Zeeuwse landschap maar tegelijk ook op loopafstand de mogelijkheid om gezellig uit te gaan, kortom “DE UITHAVEN”.

Verder biedt het dorp Kamperland, (slechts 45 minuten rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen), tal van recreatieve mogelijkheden en attracties. Het Noordzeestrand bevindt zich op slechts 1,5 km afstand.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt