Rouaansekaai 138

4331HE Middelburg

+31-85-500-8359

Inchecken: voor 10:56

Uitchecken: voor 10:56

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Haven Watersportvereniging Arne in Middelburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Anoniem
Middelburg is een prachtige stad en hier ligt men er midden in. Voorzieningen zoals toilet en douche zijn prima op orde. Ook de prijs is fair. Wij zijn hier deze zomer zeker weer te vinden.

Haven Watersportvereniging Arne

4.0 van 5 (2 beoordelingen)

Middelburg is de hoofdstad van de waterrijke provincie Zeeland. Al sinds de gouden eeuw heeft zij een belangrijke functie in de Nederlandse geschiedenis. Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Antwerpen ontwikkelde ze zich in deze periode tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland.

Middelburg aanlopend vaart u deze historie zomaar binnen. De sfeervolle met Blauwe Vlag gecertificeerde stadshaven ligt immers in het historische centrum. Bijkomend voordeel is dat het inslaan van proviand, gezellig winkelen en het genieten van een sfeervolle lunch of heerlijk diner allemaal binnen loopafstand mogelijk is.

Uw eigen schip ligt aan één van de historische loskades, in de nabijheid van de voormalige VOC pakhuizen. Ervaar zelf hoe in het verleden de Tallschips van de VOC zich hier voorbereide voor de wereldwijde tochten over de zeven zeeën.

De sfeervolle stadshaven van Middelburg is te bereiken via het kanaal van Walcheren. Vanaf Vlissingen en de Westerschelde of vanaf de Oosterschelde/Veerse Meer


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt