Rouaansekaai 138

4331HE Middelburg

+31-85-500-8359

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Haven Watersportvereniging Arne in Middelburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Middelburg is een prachtige stad en hier ligt men er midden in. Voorzieningen zoals toilet en douche zijn prima op orde. Ook de prijs is fair. Wij zijn hier deze zomer zeker weer te vinden.

Haven Watersportvereniging Arne

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Middelburg is de hoofdstad van de waterrijke provincie Zeeland. Al sinds de gouden eeuw heeft zij een belangrijke functie in de Nederlandse geschiedenis. Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Antwerpen ontwikkelde ze zich in deze periode tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland.

Middelburg aanlopend vaart u deze historie zomaar binnen. De sfeervolle met Blauwe Vlag gecertificeerde stadshaven ligt immers in het historische centrum. Bijkomend voordeel is dat het inslaan van proviand, gezellig winkelen en het genieten van een sfeervolle lunch of heerlijk diner allemaal binnen loopafstand mogelijk is.

Uw eigen schip ligt aan één van de historische loskades, in de nabijheid van de voormalige VOC pakhuizen. Ervaar zelf hoe in het verleden de Tallschips van de VOC zich hier voorbereide voor de wereldwijde tochten over de zeven zeeën.

De sfeervolle stadshaven van Middelburg is te bereiken via het kanaal van Walcheren. Vanaf Vlissingen en de Westerschelde of vanaf de Oosterschelde/Veerse Meer


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt