Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Michiel de Ruijterhaven

2 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Michiel de Ruijterhaven

2 van 5 (1 beoordelingen)

Juist de combinatie van deze moderne jachthaven in een historisch decor van de oude WIC- en VOC stad Vlissingen geeft een bijzonder gevoel bij de bezoekers en vaste ligplaatshouders. Een optimaal beschutte thuishaven voor de ca. 90 vaste ligplaatshouders en duizenden passanten, die tijdens het zomerseizoen de haven bezoeken. Kom ook eens kijken en genieten van het unieke uitzicht over de Westerschelde. Geen enkele plek in Nederland en daarbuiten biedt deze unieke combinatie van comfort, veiligheid en nostalgie.

Wanneer u als passant wilt verblijven, dan krijgt u een plaats aangewezen in een box, met vingerpieren. U hoeft dus niet over een andere boot te klimmen, om de steiger te bereiken.

Elektriciteit biedt de haven aan tot 32 ampère. Het is het hele etmaal mogelijk om de haven te verlaten, wanneer de diepgang op de drempel dat toelaat

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt