De Ruijterplein 1

4381BZ Vlissingen

011-879-3007

0

ligplaats

Faciliteiten

Restaurant
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Beatrixhaven Yerseke
De omgeving is prachtig, het centrum is geweldig dichtbij, je bent zo op de Westerschelde en de haven ligt temidden van pittoreske gebouwen. De voorzieningen zijn goed, maar duur. Zelfs voor drinkwater moet je betalen! Jammer.

Jachthaven Michiel de Ruijterhaven

2.0 van 5 (1 beoordelingen)

Juist de combinatie van deze moderne jachthaven in een historisch decor van de oude WIC- en VOC stad Vlissingen geeft een bijzonder gevoel bij de bezoekers en vaste ligplaatshouders. Een optimaal beschutte thuishaven voor de ca. 90 vaste ligplaatshouders en duizenden passanten, die tijdens het zomerseizoen de haven bezoeken. Kom ook eens kijken en genieten van het unieke uitzicht over de Westerschelde. Geen enkele plek in Nederland en daarbuiten biedt deze unieke combinatie van comfort, veiligheid en nostalgie.

Wanneer u als passant wilt verblijven, dan krijgt u een plaats aangewezen in een box, met vingerpieren. U hoeft dus niet over een andere boot te klimmen, om de steiger te bereiken.

Elektriciteit biedt de haven aan tot 32 ampère. Het is het hele etmaal mogelijk om de haven te verlaten, wanneer de diepgang op de drempel dat toelaat

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt