Oosthavendam 3

4511AZ Breskens

+31-85-500-8519

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Breskens in Breskens delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

vandermeerchs
geen deftig sanitair (wc en douches )wel stevige prijzen. Geen deftige aanleg(bolders) op steigers ,men moet van het schip om landvasten door achterlijke ogen te steken,wel stevige prijzen belachelijk dure muntautomaat elektriciteit,idd !!! enkel seizoensabbonement,anders idd dik betalen voor weinig service!!!
Paul Bezuijen
Nadat de “oude” havenmeesters zijn vertrokken krijg je nu plaatsen toebedeeld waar je je met moeite in moet persen. Gelukkig weinig wind , anders was er ongetwijfeld schade ontstaan. Jammerrrr
P. van de Berg
Fantastische haven met een gezellige dorpskern. Liggelden een stuk lager dan de andere Zeelandse havens.

Jachthaven Breskens

4.33 van 5 (9 beoordelingen)

De Jachthaven is ontstaan aan het eind van de veertiger jaren. Na de 2e wereldoorlog had de P.S.D. ten behoeve van hun veerdienst in Breskens een aanlegsteiger in de vorm van een grote ponton, welke met een brug verbonden was met de wal, ongeveer waar nu de bunkerboten liggen.

De laatste ontwikkeling is de uitbreiding in 1994 richting Port Scaldis waardoor de capaciteit is vergroot tot 580 ligplaatsen en ongeveer 80 sportvisboten.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt