Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Roompot Marina Kamperland

4 van 5 (1 beoordelingen)

Roompot Marina Kamperland

4 van 5 (1 beoordelingen)

De 4-sterren-jachthaven beschikt over luxe sanitaire voorzieningen en is voorzien van vele faciliteiten. Zo kunt u verse broodjes halen in de supermarkt, lekker luieren op het strand van Roompot Beach Resort. Ook kunt u voordelig gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs (met o.a. golfslagbad, glijbaan, sauna en kuurbaden) of een fiets huren om de landelijke omgeving te verkennen. Daarnaast is het mogelijk om een luxe bungalow te boeken. Praktisch als u gasten uitnodigt voor een ontspannen watersportvakantie!
385 (vaste) ligplaatsen (7,5 - 19 meter)
water en elektra voor iedere ligplaats
makkelijk bereikbare boxen
grote manoeuvreerruimte
verlichting op de steiger en bij de haveningang
luxe sanitaire voorzieningen
trailerhelling
bilge-/vuilwaterpomp
brandstof tanken mogelijk
stortplaats chemisch toilet
stortplaats oliehoudend afval
privéstrand op loopafstand
aanlegsteiger bij Neeltje Jans
gratis internet

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt