Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV De Kogge

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven WSV De Kogge

5 van 5 (1 beoordelingen)

Welkom bij watersportvereniging de Kogge in Tholen. U bezoekt een gezellige, sympathieke en aantrekkelijke haven. De sfeer heeft u onmiddellijk te pakken als u in contact komt met één van de havenmeesters of wanneer u ons clubgebouw binnenwandelt voor een hapje of een drankje. Bij overnachting kunt u van de excellente sanitaire voorzieningen genieten.

Stadsbeeld

Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht

Toerisme en omgeving

De omgeving van Tholen is een polderlandschap met vele dijken. Er worden onder andere aardappelen en graan verbouwd. De omgeving van Tholen staat ook bekend om de teelt van snijbloemen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt