Contre Escarpe 15

4691BB THOLEN

+31-85-500-8755

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Kogge in Tholen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Eddie en Jolanda Langedijk
Gezellige haven. Mooi schoon sanitair en dichtbij de restaurants.
Anoniem
Bij binnenkomst hadden we gelijk het goede gevoel te pakken door de eerste indruk van de haven. Goed georganiseerd, schoon sanitair en met Tholen heb je ook nog een leuk plaatsje in de buurt waar je naar toe kunt voor de nodige bezienswaardigheden.

Jachthaven WSV De Kogge

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Welkom bij watersportvereniging de Kogge in Tholen. U bezoekt een gezellige, sympathieke en aantrekkelijke haven. De sfeer heeft u onmiddellijk te pakken als u in contact komt met één van de havenmeesters of wanneer u ons clubgebouw binnenwandelt voor een hapje of een drankje. Bij overnachting kunt u van de excellente sanitaire voorzieningen genieten.

Stadsbeeld

Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht

Toerisme en omgeving

De omgeving van Tholen is een polderlandschap met vele dijken. Er worden onder andere aardappelen en graan verbouwd. De omgeving van Tholen staat ook bekend om de teelt van snijbloemen.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt