Vermuidenweg 6

4612PK Bergen op Zoom

+31-85-500-8621

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. De Schelde in Bergen op zoom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. De Schelde

De jachthaven van watersportvereniging De Schelde is gelegen in de Theodorushaven in Bergen op Zoom. Met de Oosterschelde en het Schelde-Rijnkanaal in de buurt vaart u eenvoudig naar de Zeeuwse kust, Antwerpen of richting Hollands Diep.

De Theodorushaven bevindt zich net ten noordoosten van het Zoommeer. Wanneer u vanaf de Bergsche Diep door de sluis naar de Theodorushaven vaart, bevindt de jachthaven zich op zo'n 1,5 km aan stuurboord.

In de jachthaven zijn passanten welkom. Bij aankomst kunt u aanmeren bij de steiger en u melden bij de havenmeester. Aan deze steiger kunt u tevens diesel tanken. Op het terrein vindt u goede voorzieningen: gratis wifi, fietsenuitleen, toiletten en douches, wasmachine en droger, vuilwaterpomp en stortplaats voor chemisch toilet, water en elektra aan de steigers. Er is tevens een grasveldje waar u een tent kunt opzetten of barbecueën. Winkels en supermarkt bevinden zich op loopafstand van de jachthaven.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.V. de Schelde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt