Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. De Schelde

Jachthaven W.V. De Schelde

De jachthaven van watersportvereniging De Schelde is gelegen in de Theodorushaven in Bergen op Zoom. Met de Oosterschelde en het Schelde-Rijnkanaal in de buurt vaart u eenvoudig naar de Zeeuwse kust, Antwerpen of richting Hollands Diep.

De Theodorushaven bevindt zich net ten noordoosten van het Zoommeer. Wanneer u vanaf de Bergsche Diep door de sluis naar de Theodorushaven vaart, bevindt de jachthaven zich op zo'n 1,5 km aan stuurboord.

In de jachthaven zijn passanten welkom. Bij aankomst kunt u aanmeren bij de steiger en u melden bij de havenmeester. Aan deze steiger kunt u tevens diesel tanken. Op het terrein vindt u goede voorzieningen: gratis wifi, fietsenuitleen, toiletten en douches, wasmachine en droger, vuilwaterpomp en stortplaats voor chemisch toilet, water en elektra aan de steigers. Er is tevens een grasveldje waar u een tent kunt opzetten of barbecueën. Winkels en supermarkt bevinden zich op loopafstand van de jachthaven.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.V. de Schelde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt