Klaverveld 51

4698PS Oud-Vossemeer

+31-85-500-8280

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Boot- & Caravanstalling Zeeland in Oud-vossemeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Boot- & Caravanstalling Zeeland

Boot- & Caravanstalling Zeeland is gelegen in Oud-Vossemeer. Zowel kleine als grote schepen vinden hier een veilig en droog onderkomen wanneer dat nodig is.

Het Zeeuwse bedrijf biedt een geïsoleerde binnenstalling. Dat kan op een trailer of op bokken. Als extra service kan het lichten van de boot verzorgd worden. Hiervoor is in de nabijgelegen jachthaven in Tholen-stad een 30-tons kraan beschikbaar is. Helaas is onderhoud gedurende de stallingsperiode niet mogelijk.

De binnenstalling is schoon, droog, goed geïsoleerd en geventileerd en goed toegankelijk. Doordat er grote toegangsdeuren aanwezig zijn is er hier ook voor grotere boten een plekje.

Uw ervaringen over de bootstalling van Gerben Boot- & Caravanstalling Zeeland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt