Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Boot- & Caravanstalling Zeeland

Bootstalling Boot- & Caravanstalling Zeeland

Boot- & Caravanstalling Zeeland is gelegen in Oud-Vossemeer. Zowel kleine als grote schepen vinden hier een veilig en droog onderkomen wanneer dat nodig is.

Het Zeeuwse bedrijf biedt een geïsoleerde binnenstalling. Dat kan op een trailer of op bokken. Als extra service kan het lichten van de boot verzorgd worden. Hiervoor is in de nabijgelegen jachthaven in Tholen-stad een 30-tons kraan beschikbaar is. Helaas is onderhoud gedurende de stallingsperiode niet mogelijk.

De binnenstalling is schoon, droog, goed geïsoleerd en geventileerd en goed toegankelijk. Doordat er grote toegangsdeuren aanwezig zijn is er hier ook voor grotere boten een plekje.

Uw ervaringen over de bootstalling van Gerben Boot- & Caravanstalling Zeeland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt