Anna Bourgondiestraat 48

4697CX Stavenisse

+31-85-500-8508

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Stavenisse in Stavenisse delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

R Krol
Havenmonding zeer zeer slecht te vinden. Vooral bij slecht weer hebben we ondervonden. Totaal geen enkele afbakening haveningang. Bij westenwind ingang niet te zien
Anoniem

Jachthaven Stavenisse

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Sportvissers en Watersportvereniging Stavenisse is opgericht op 17 december 1987.

Voor deze periode zijn er twee eerdere pogingen geweest een vereniging te stichten wat helaas is mislukt. De huidige vereniging is opgericht als Sportvissers en watersportvereniging Stavenisse. Sinds 2008 heeft de huidige vereniging het mandaat van de gemeente Tholen gekregen, de haven te beheren.

Mede hierdoor weet de vereniging een belangrijke kostenbesparing op de exploitatie van de haven te realiseren hetgeen een lagere vierkante meterprijs betekent voor de ligplaatshouders. De periode vóór 2008 functioneerde de vereniging als belangenvereniging en gesprekspartner tussen de ligplaatshouders en de gemeente Tholen.
Thans vindt periodiek overleg plaats met de gemeente Tholen over allerlei zaken betreffende de jachthaven.

SWS is nu een bruisende en gezonde vereniging, die jaarlijks activiteiten voor elk wat wils organiseert zoals de viswedstrijden, toertochten en diverse gezellige bijeenkomsten op en rond het haven plateau.

SWS beheert nu de haven voor de Gemeente Tholen, wijst jaarlijks de ligplaatsen toe en verzorgt de administratie en elektra aansluitingen.

Bestuursleden en vrijwilligers alsmede de door de gemeente Tholen aangestelde havenmeester, Cees Smits, houden toezicht in de haven zodat iedere watersporter optimaal kan genieten van zijn hobby.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt