Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Stavenisse

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Stavenisse

5 van 5 (1 beoordelingen)

Sportvissers en Watersportvereniging Stavenisse is opgericht op 17 december 1987.

Voor deze periode zijn er twee eerdere pogingen geweest een vereniging te stichten wat helaas is mislukt. De huidige vereniging is opgericht als Sportvissers en watersportvereniging Stavenisse. Sinds 2008 heeft de huidige vereniging het mandaat van de gemeente Tholen gekregen, de haven te beheren.

Mede hierdoor weet de vereniging een belangrijke kostenbesparing op de exploitatie van de haven te realiseren hetgeen een lagere vierkante meterprijs betekent voor de ligplaatshouders. De periode vóór 2008 functioneerde de vereniging als belangenvereniging en gesprekspartner tussen de ligplaatshouders en de gemeente Tholen.
Thans vindt periodiek overleg plaats met de gemeente Tholen over allerlei zaken betreffende de jachthaven.

SWS is nu een bruisende en gezonde vereniging, die jaarlijks activiteiten voor elk wat wils organiseert zoals de viswedstrijden, toertochten en diverse gezellige bijeenkomsten op en rond het haven plateau.

SWS beheert nu de haven voor de Gemeente Tholen, wijst jaarlijks de ligplaatsen toe en verzorgt de administratie en elektra aansluitingen.

Bestuursleden en vrijwilligers alsmede de door de gemeente Tholen aangestelde havenmeester, Cees Smits, houden toezicht in de haven zodat iedere watersporter optimaal kan genieten van zijn hobby.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt