Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Bru

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

WSV Bru

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

Watersportvereniging Bru, opgericht op 15 April 1967, (en bestaat dus ruim 45 jaar) is gelegen naast de sluis van Bruinisse aan het Grevelingenmeer en telt ca 150 ligplaatsen van verschillend formaat. De haven is met een gemiddelde diepte van 4.50 meter bereikbaar voor alle maten en soorten schepen en wordt jaarlijks door een groot aantal passanten (meerdere malen) bezocht.

WSV Bru, de kleinschalige familiehaven achter de sluis van het Grevelingenmeer

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt