Contre Escarpe 1

4691BB Tholen

+31-85-500-8168

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachtwerf M. v. Duivendijk in Tholen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf M. v. Duivendijk

De jachthaven van Jachtwerf M. van Duivendijk is gelegen in het Zeeuwse plaatsje Tholen. Het centrum van Tholen ligt op loopafstand. De haven is zowel over water en weg goed bereikbaar.

U vindt de jachthaven in een baai aan het Schelde-Rijnkanaal, net ten zuiden van de kanaalbrug (Eendrachtsweg/N286). Per boot vindt u de haven op ongeveer drie mijl vanaf de Bergse Diepsluis.

De haven heeft ruime afmeermogelijkheden zodat u er eenvoudig kunt laden en lossen. Tot de faciliteiten behoren schoon sanitair, wasmachine en droger, vuilwaterstation en gratis wifi. Er zijn 50 ligplaatsen aanwezig. U kunt in ruime boxen of langs de steiger afmeren. Op de jachthaven is het mogelijk om diesel te tanken op ca. 200 meter van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf M. van Duivendijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt