Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf M. v. Duivendijk

Jachtwerf M. v. Duivendijk

De jachthaven van Jachtwerf M. van Duivendijk is gelegen in het Zeeuwse plaatsje Tholen. Het centrum van Tholen ligt op loopafstand. De haven is zowel over water en weg goed bereikbaar.

U vindt de jachthaven in een baai aan het Schelde-Rijnkanaal, net ten zuiden van de kanaalbrug (Eendrachtsweg/N286). Per boot vindt u de haven op ongeveer drie mijl vanaf de Bergse Diepsluis.

De haven heeft ruime afmeermogelijkheden zodat u er eenvoudig kunt laden en lossen. Tot de faciliteiten behoren schoon sanitair, wasmachine en droger, vuilwaterstation en gratis wifi. Er zijn 50 ligplaatsen aanwezig. U kunt in ruime boxen of langs de steiger afmeren. Op de jachthaven is het mogelijk om diesel te tanken op ca. 200 meter van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf M. van Duivendijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt