Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentelijke Jachthaven Kamperland

4.8 van 5 (7 beoordelingen)

Gemeentelijke Jachthaven Kamperland

4.8 van 5 (7 beoordelingen)

De jachthaven ligt aan het Veerse Meer bij de ingang van het kanaal naar Kamperland.
Deze haven biedt uniek uitzicht op het Veerse meer. Vanaf de rustige passantenruimte loopt u in 5 minuten naar de winkels, de horecagelegenheden, de fietsverhuur en de bushalte. Op de haven is vvv-info op te vragen en kunt u gebruikmaken van een pc. Vanuit de haven kunt u met de pont naar Veere varen. Daarnaast kunt u gratis een toer over het eiland maken of gaan wandelen door het prachtige natuurgebied. Het Noordzeestrand ligt op 10 minuten loopafstand van de jachthaven.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt