Havenweg 5

4493MT KAMPERLAND

+31-85-500-8347

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Gemeentelijke Jachthaven Kamperland in Kamperland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Willem
Zeer mooie steiger vriendelijke geholpen
kapitein
Zeer goede service havenmeester en pomp bediende pakte zelfs de fiets mee van dek. erg netjes geholpen en nette prijs
Corrie van Veen
Een buitengewoon onvriendelijke havenmeester annex pomphouder. We komen brandstof tanken en water. Er ligt een boot brandstof te tanken en water. Wij willen ook water en brandstof. Dan zegt deze man dat water niet de bedoeling is. We tanken wel even 150 euro brandstof. Muntjes kopen voor water is niet de bedoeling want mensen gaan dan douchen, hebben we niet nodig douchen aan boord en niet in een corona douche. Mijn ouders gingen van boord om boodschappen te doen en een terrasje te pakken en die zouden we naderhand met het bijbootje weer ophalen. Dit was ook tegen het zere been want je mocht alleen tanken een geen mensen afzetten. Dit lijkt mij geen goed voorbeeld van een haven meester. We komen al meer dan 45 jaar op het Veerse meer, maar hier nooit meer. We denken met weemoed terug aan olie Kees.

Gemeentelijke Jachthaven Kamperland

4.0 van 5 (11 beoordelingen)

De jachthaven ligt aan het Veerse Meer bij de ingang van het kanaal naar Kamperland.
Deze haven biedt uniek uitzicht op het Veerse meer. Vanaf de rustige passantenruimte loopt u in 5 minuten naar de winkels, de horecagelegenheden, de fietsverhuur en de bushalte. Op de haven is vvv-info op te vragen en kunt u gebruikmaken van een pc. Vanuit de haven kunt u met de pont naar Veere varen. Daarnaast kunt u gratis een toer over het eiland maken of gaan wandelen door het prachtige natuurgebied. Het Noordzeestrand ligt op 10 minuten loopafstand van de jachthaven.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt