Havenweg 5

4493MT KAMPERLAND

+31-85-500-8347

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Gemeentelijke Jachthaven Kamperland in Kamperland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Raissa Besems
De jachthaven biedt ook mogelijkheden om te overnachten. Zo kunt u in een luxe Harbour Loft met sauna, hotelservice en een prachtig uitzicht op de jachthaven verblijven. Of in een Harbour lodge op het water voor 2 personen. Kijk voor meer informatie op www.ruiterplaat.nl/marina
Peter
Fijne jachthaven met een uitermate vriendelijke en behulpzame havenmeester. Komen er zeker nog een keer terug. Schitterende plek met uitzicht op Veere.
Jos
Erg vriendelijk goed geholpen. Scherpe prijzen aan de pomp en voor de passanten plaatsen ook. Mooi uitzicht en fijne gratis leenfietsen.

Gemeentelijke Jachthaven Kamperland

4.0 van 5 (14 beoordelingen)

De jachthaven ligt aan het Veerse Meer bij de ingang van het kanaal naar Kamperland.
Deze haven biedt uniek uitzicht op het Veerse meer. Vanaf de rustige passantenruimte loopt u in 5 minuten naar de winkels, de horecagelegenheden, de fietsverhuur en de bushalte. Op de haven is vvv-info op te vragen en kunt u gebruikmaken van een pc. Vanuit de haven kunt u met de pont naar Veere varen. Daarnaast kunt u gratis een toer over het eiland maken of gaan wandelen door het prachtige natuurgebied. Het Noordzeestrand ligt op 10 minuten loopafstand van de jachthaven.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt