Nieuwe jachthaven 12

4318AR Brouwershaven

+31-85-500-8120

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Brouwershaven in Brouwershaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Eddy Hanse
Redelijk dorpje, met name doordat er een supermarkt zit en een enkel restaurant. De passanten prijs is echter bovenmatig. Je ligt vaak dubbel, het is krap en sanitair is echt uit de tijd. Dus 30euri voor een nachtje is mij te veel om er nog eens te komen.

Jachthaven Brouwershaven

Het Zeeuwse plaatsje Brouwershaven heeft een mooie jachthaven aan het Grevelingenmeer. Nabij vindt u historische plaatsen, strand en grootste zoutwatermeer van Europa.

Brouwershaven was van oudsher een V.O.C.-stad en kent daardoor een rijke maritieme geschiedenis. De statige herenhuizen, de Sint Nicolaaskerk en het stadhuis in het stadje getuigen nog van de bloeiperiode in de Gouden Eeuw. Iedere week is er een gezellige markt waar het goed toeven is en waar u tevens het standbeeld van Jacob Cats kunt bewonderen.

De jachthaven beschikt over 450 boxen met 100 plaatsen voor passanten. De haven heeft een L-vorm, waardoor deze tot in het stadje doorloopt en u van alle gemakken bent voorzien. De jachthaven is beloond met de Blauwe Vlag en Groene Wimpel, wat u terug ziet in de faciliteiten en duurzame werkwijze van de haven. De haven heeft een diepte van 2,3 meter (drempel keersluis is 2 meter diep).

Uw ervaringen over Jachthaven Brouwershaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt