Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Brouwershaven

Jachthaven Brouwershaven

Het Zeeuwse plaatsje Brouwershaven heeft een mooie jachthaven aan het Grevelingenmeer. Nabij vindt u historische plaatsen, strand en grootste zoutwatermeer van Europa.

Brouwershaven was van oudsher een V.O.C.-stad en kent daardoor een rijke maritieme geschiedenis. De statige herenhuizen, de Sint Nicolaaskerk en het stadhuis in het stadje getuigen nog van de bloeiperiode in de Gouden Eeuw. Iedere week is er een gezellige markt waar het goed toeven is en waar u tevens het standbeeld van Jacob Cats kunt bewonderen.

De jachthaven beschikt over 450 boxen met 100 plaatsen voor passanten. De haven heeft een L-vorm, waardoor deze tot in het stadje doorloopt en u van alle gemakken bent voorzien. De jachthaven is beloond met de Blauwe Vlag en Groene Wimpel, wat u terug ziet in de faciliteiten en duurzame werkwijze van de haven. De haven heeft een diepte van 2,3 meter (drempel keersluis is 2 meter diep).

Uw ervaringen over Jachthaven Brouwershaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt