Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Achterbos

Jachthaven Achterbos

Jachthaven Achterbos is gelegen aan de Vinkeveense plassen, één van de mooiste watersportgebieden van Nederland. Bob en Cees, twee watersportfanaten, hebben de jachthaven in 2004 overgenomen. Op de jachthaven zijn verscheidene activiteiten ontstaan waarbij de eigenaren in staat zijn geweest om de gemoedelijkheid van een kleine jachthaven te bewaren.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt