Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Mijnden

Jachthaven Mijnden

Jachthaven Mijnden ligt midden in het prachtige gebied van de Loosdrechtse plassen aan de rivier de Drecht, een verbinding tussen de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Het recreatiecentrum bestaat uit twee modern ingerichte jachthavens met in totaal 350 ligplaatsen. Op het recreatieterrein is het mogelijk te camperen en zijn er camperplaatsen beschikbaar. De Jachthaven bevindt zich op recreatieterrein Mijnden waarop een natuurbad met ligweide, speeltuin, wasserette, supermarkt en restaurant te vinden zijn. Tevens kunnen bezoekers gebruik maken van fiets- kano- en sloepverhuur.

De Loosdrechtse plassen bieden talloze mogelijkheden: van zwemmen en zeilen tot waterskiën.
In de Jachthaven zijn de steigers voorzien van elektriciteit, verlichting en wateraansluitingen. Voor de boot is een trailerhelling beschikbaar en een 20-tons botenlift. Op de milieusteiger staat een vuil- en bilgewaterpomp opgesteld. Ook voor passanten zijn deze voorzieningen beschikbaar. De haven biedt daarnaast plek aan vaste ligplaatsen en voorziet in winterstallingen.

De Loosdrechtse Plassen zijn door turfwinning uit Veengebied ontstaan. U vindt hier prachtige legakkers met daartussen door waterlelies en rietkragen overwoekerde trekgaten.
In de omgeving vindt u Slot Zuylen, het Muiderslot, kasteel Nijenrode, het kasteeldorpje Oud-Zuilen en de idyllische Vechtdorpjes.

Uw ervaringen over Jachthaven Mijnden in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt