Bloklaan 22

1231AZ Loosdrecht

+31-85-500-8807

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Mijnden in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Carl Hoerel
Mijnden is verre van omschrijving. Havens zijn enigszins verwaarloosd, restaurant en winkel zijn gesloten, evenals overige voorzieningen. Advies: "links laten liggen" (komend vanaf Mijndense Sluis).

Jachthaven Mijnden

Jachthaven Mijnden ligt midden in het prachtige gebied van de Loosdrechtse plassen aan de rivier de Drecht, een verbinding tussen de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Het recreatiecentrum bestaat uit twee modern ingerichte jachthavens met in totaal 350 ligplaatsen. Op het recreatieterrein is het mogelijk te camperen en zijn er camperplaatsen beschikbaar. De Jachthaven bevindt zich op recreatieterrein Mijnden waarop een natuurbad met ligweide, speeltuin, wasserette, supermarkt en restaurant te vinden zijn. Tevens kunnen bezoekers gebruik maken van fiets- kano- en sloepverhuur.

De Loosdrechtse plassen bieden talloze mogelijkheden: van zwemmen en zeilen tot waterskiën.
In de Jachthaven zijn de steigers voorzien van elektriciteit, verlichting en wateraansluitingen. Voor de boot is een trailerhelling beschikbaar en een 20-tons botenlift. Op de milieusteiger staat een vuil- en bilgewaterpomp opgesteld. Ook voor passanten zijn deze voorzieningen beschikbaar. De haven biedt daarnaast plek aan vaste ligplaatsen en voorziet in winterstallingen.

De Loosdrechtse Plassen zijn door turfwinning uit Veengebied ontstaan. U vindt hier prachtige legakkers met daartussen door waterlelies en rietkragen overwoekerde trekgaten.
In de omgeving vindt u Slot Zuylen, het Muiderslot, kasteel Nijenrode, het kasteeldorpje Oud-Zuilen en de idyllische Vechtdorpjes.

Uw ervaringen over Jachthaven Mijnden in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt