Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportbedrijf De Otter

Watersportbedrijf De Otter

De ruim opgezette jachthaven is al ruim 75 jaar een begrip in Loosdrecht. Zij staat vooral bekend om haar karakteristieke uitstraling , informele gemoedelijke sfeer en is gunstig gelegen direct aan de eerste plas.

De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in de infrastructuur en inmiddels is de haven van bijna alle gemakken voorzien die de moderne watersporter mag verwachten. De haven heeft onder andere ; nette hardhouten steigers met goede stroomvoorziening en waterpunten door de hele haven. Ook heeft de haven de beschikking over een ruime parkeergelegenheid.

U kunt bij de haven voor zowel zomer als winterstalling terecht. Tevens beschikt de haven over een aantal overdekte ligplaatsen. In de winterstalling is er de keuze tussen droge stalling op de wal of in één van de twee stalling loodsen, u kunt er uiteraard ook voor kiezen de boot gewoon buiten in het water te laten overwinteren of in één van de waterloodsen. tevens beschikt de haven over een twaalf ton botenlift.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt