Oud-Loosdrechtsedijk 131

1231LT Loosdrecht

+31-85-500-8705

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Uw ervaringen over Watersportbedrijf De Otter in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportbedrijf De Otter

De ruim opgezette jachthaven is al ruim 75 jaar een begrip in Loosdrecht. Zij staat vooral bekend om haar karakteristieke uitstraling , informele gemoedelijke sfeer en is gunstig gelegen direct aan de eerste plas.

De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in de infrastructuur en inmiddels is de haven van bijna alle gemakken voorzien die de moderne watersporter mag verwachten. De haven heeft onder andere ; nette hardhouten steigers met goede stroomvoorziening en waterpunten door de hele haven. Ook heeft de haven de beschikking over een ruime parkeergelegenheid.

U kunt bij de haven voor zowel zomer als winterstalling terecht. Tevens beschikt de haven over een aantal overdekte ligplaatsen. In de winterstalling is er de keuze tussen droge stalling op de wal of in één van de twee stalling loodsen, u kunt er uiteraard ook voor kiezen de boot gewoon buiten in het water te laten overwinteren of in één van de waterloodsen. tevens beschikt de haven over een twaalf ton botenlift.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt