Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Drechtakker

Jachthaven de Drechtakker

De Drechtakker is een mooi aan de Drecht gelegen, sfeervolle jachthaven met een grote verscheidenheid aan schepen: van open (zeil)boten tot enkele klassieke (platbodem)schepen. De haven is goed beschut, waardoor het rustig liggen is.

Mooi varen
Stuurboord uit bij de havenuitgang leidt de Drecht langs een natuurgebied naar de Loosdrechtse Plassen. Bakboord uit komt u bij de ‘s Gravelandse Vaart, waarover u naar het Hilversums Kanaal kunt varen, voor een mooie tocht naar bijvoorbeeld de Vecht of de Wijde Blick.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt