Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Eerste Aanleg

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Eerste Aanleg

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland. De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Dit is een prachtig gebied om te bevaren met uw boot. Mocht u niet in het bezit zijn van een boot, dan kunt u er een bij de haven huren!

Tevens kunt u er fantastisch vissen vanaf de wal of vanuit één van de boten. De haven kan u een dag-vergunning aanbieden zodat u met een gerust hart kunt gaan vissen.
Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen. U bereikt de haven makkelijk per auto.

Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezellige haven waar de mensen elkaar kennen en waar de havenmeester dag en nacht aanwezig is.

Er zijn ±150 ligplaatsen voor boten en diverse woonarken. Voor klein onderhoud aan uw boot kunt u ook bij de haven terecht. Toilet en douche gebouw, elektriciteit en water zijn aanwezig.

Tevens beschikt de haven over een gezellige partyzaal voor al u feesten en partijen. Vraag bij het havenkantoor naar alle mogelijkheden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt