Scheendijk 7

3621VB Breukelen

+31-85-500-8308

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Sander
Onderstaande review verdiende uiteraard 5 sterren!
Sander
Wij hebben hier een A-sloep gehuurd en waren zeer tevreden. Mooie grote sloep en zeer vriendelijk personeel. Ook de uitleg en hulp van Mike hoe het allemaal werkt was zeer positief. Om nog maar niet te spreken over de mooie omgeving (vooral de Vecht zelf is qua route erg leuk) Kortom een aanrader en wij gaan dit zeker nog een keer doen!!
John
Fantastische haven, alles netjes geregeld, ruime boxen, schoon sanitair en prachtig vaargebied.

Jachthaven De Eerste Aanleg

4.67 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven De Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland. De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Dit is een prachtig gebied om te bevaren met uw boot. Mocht u niet in het bezit zijn van een boot, dan kunt u er een bij de haven huren!

Tevens kunt u er fantastisch vissen vanaf de wal of vanuit één van de boten. De haven kan u een dag-vergunning aanbieden zodat u met een gerust hart kunt gaan vissen.
Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen. U bereikt de haven makkelijk per auto.

Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezellige haven waar de mensen elkaar kennen en waar de havenmeester dag en nacht aanwezig is.

Er zijn ±150 ligplaatsen voor boten en diverse woonarken. Voor klein onderhoud aan uw boot kunt u ook bij de haven terecht. Toilet en douche gebouw, elektriciteit en water zijn aanwezig.

Tevens beschikt de haven over een gezellige partyzaal voor al u feesten en partijen. Vraag bij het havenkantoor naar alle mogelijkheden.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt