Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Wijde Blick

Jachthaven de Wijde Blick

Jachtwerf "De Wijde Blick" is een praktische jachthaven met 75 ligplaatsen gelegen aan de Kortenhoefse plassen. De haven beschikt over twee toiletten en een douche. Er is parkeergelegenheid op het terrein en het terrein is beveiligd door middel van een hek, dat gaat om 17:00 uur automatisch dicht en ’s morgens om 7:30 weer open.
Vanuit de haven komt u direct in het open vaarwater "De Wijde Blik". Op deze plas liggen verschillende eilanden waaraan u kunt recreëren en overnachten. Steekt u de plas schuin over en gaat u sluis "Het Hemeltje" door, dan komt u op "De Vecht". Vanaf dit punt kunt u ervoor kiezen een tochtje richting Amsterdam te maken of toch liever zuidelijk te gaan richting Utrecht. De Loosdrechtse plassen liggen op 1,5 tot 3 uur varen. Muiden, richting het grotere vaarwater, ligt op 3 uur varen. Een dagje geen zin om te varen? Het winkelcentrum van Hilversum, op negen kilometer afstand, is een leuk uitstapje met de fiets.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt