Moleneind 65

1241NK Kortenhoef

+31-85-500-8267

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven de Wijde Blick in Kortenhoef delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Wijde Blick

Jachtwerf De Wijde Blick is een praktische jachthaven met 75 ligplaatsen gelegen aan de Kortenhoefse plassen. De haven beschikt over twee toiletten en een douche. Er is parkeergelegenheid op het terrein en het terrein is beveiligd door middel van een hek, dat gaat om 17:00 uur automatisch dicht en ’s morgens om 7:30 weer open.
Vanuit de haven komt u direct in het open vaarwater De Wijde Blik. Op deze plas liggen verschillende eilanden waaraan u kunt recreëren en overnachten. Steekt u de plas schuin over en gaat u sluis Het Hemeltje door, dan komt u op De Vecht. Vanaf dit punt kunt u ervoor kiezen een tochtje richting Amsterdam te maken of toch liever zuidelijk te gaan richting Utrecht. De Loosdrechtse plassen liggen op 1,5 tot 3 uur varen. Muiden, richting het grotere vaarwater, ligt op 3 uur varen. Een dagje geen zin om te varen? Het winkelcentrum van Hilversum, op negen kilometer afstand, is een leuk uitstapje met de fiets.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt