Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Hatenboer Yachting

Bootstalling Hatenboer Yachting

In Nieuwegein vindt u de winterstalling van Hatenboer Yachting. Naast bootstalling kunt u hier ook onderhoud (laten) verrichten en boten huren.

Hatenboer Yachting is gevestigd aan het Merwedekanaal te Nieuwegein, 2 kilometer van de snelweg Utrecht/Arnhem. Gelegen in het Groene Hart kunt u hier uitstekend watersporten en over fraaie wateren als de Vecht en de Hollandse IJssel varen. Het bedrijf heeft een moderne vloot met 35 jachten van 10 tot 15 meter. Al deze schepen mag u bevaren zonder vaarbewijs.

Tot de dienstverlening behoort winterstalling op de wal, in de periode 1 oktober tot 1 april. Op het terrein is een bootlift aanwezig voor boten met een maximaal gewicht van 20 ton.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hatenboer Yachting in Nieuwegein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt