Marconibaan 26

3439MS Nieuwegein

+31-85-500-8253

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Hatenboer Yachting in Nieuwegein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Hatenboer Yachting

In Nieuwegein vindt u de winterstalling van Hatenboer Yachting. Naast bootstalling kunt u hier ook onderhoud (laten) verrichten en boten huren.

Hatenboer Yachting is gevestigd aan het Merwedekanaal te Nieuwegein, 2 kilometer van de snelweg Utrecht/Arnhem. Gelegen in het Groene Hart kunt u hier uitstekend watersporten en over fraaie wateren als de Vecht en de Hollandse IJssel varen. Het bedrijf heeft een moderne vloot met 35 jachten van 10 tot 15 meter. Al deze schepen mag u bevaren zonder vaarbewijs.

Tot de dienstverlening behoort winterstalling op de wal, in de periode 1 oktober tot 1 april. Op het terrein is een bootlift aanwezig voor boten met een maximaal gewicht van 20 ton.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hatenboer Yachting in Nieuwegein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt