Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Van Wijk Jachthaven Oldemarkt

Van Wijk Jachthaven Oldemarkt

Van Wijk jachthaven is gelegen in het Overijsselse plaatsje Oldemarkt (gemeente Steenwijkerland). Op de grens van Overijssel en Friesland bevindt u zich in een rustige, groene omgeving.

U vindt de haven voorbij de Driewegsluis aan het water De Lende. Met de auto vindt u de haven via de A6: afslag 15 – De Munt (N331), N351 richting Kuinre en daarna richting Ossenzijl – Oldemarkt. Via de A32: afslag 7 Steenwijk-noord en de N761 richting Oldemarkt.

Het centrum van Oldemarkt bevindt zich op 10 minuten lopen van de haven. Er zijn 91 vaste ligplaatsen en 15 passantenligplaatsen aanwezig. De maximale bootlengte is 15 meter en de diepgang is 1,60 meter. Tot de voorzieningen behoren een toiletgebouwtje met wc's, wastafels muntdouches, vuilwaterstation en water en elektra aan de steigers. Op het terrein staat ook een loods waar u terecht kunt voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden, een trailerhelling en botenlift.

De jachthaven beschikt tevens over goed uitgeruste camperplaatsen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt