Dwarsveld 7

8375ED Oldemarkt

+31-85-500-8662

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Van Wijk Jachthaven Oldemarkt in Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

de Boer
Persoonlijke en fijne service! Kleine en grote reparaties en onderhoud mogelijk. Hele fijne plek. Aanrader!

Van Wijk Jachthaven Oldemarkt

Van Wijk jachthaven is gelegen in het Overijsselse plaatsje Oldemarkt (gemeente Steenwijkerland). Op de grens van Overijssel en Friesland bevindt u zich in een rustige, groene omgeving.

U vindt de haven voorbij de Driewegsluis aan het water De Lende. Met de auto vindt u de haven via de A6: afslag 15 – De Munt (N331), N351 richting Kuinre en daarna richting Ossenzijl – Oldemarkt. Via de A32: afslag 7 Steenwijk-noord en de N761 richting Oldemarkt.

Het centrum van Oldemarkt bevindt zich op 10 minuten lopen van de haven. Er zijn 91 vaste ligplaatsen en 15 passantenligplaatsen aanwezig. De maximale bootlengte is 15 meter en de diepgang is 1,60 meter. Tot de voorzieningen behoren een toiletgebouwtje met wc's, wastafels muntdouches, vuilwaterstation en water en elektra aan de steigers. Op het terrein staat ook een loods waar u terecht kunt voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden, een trailerhelling en botenlift.

De jachthaven beschikt tevens over goed uitgeruste camperplaatsen.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt