Burg van der Veenweg 26

8376HL Ossenzijl

+31-85-500-8209

Inchecken: voor 10:39

Uitchecken: voor 10:39

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Ossenzijl in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prima jachthaven. Kom ik zo nog een keer terug

Jachthaven Ossenzijl

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Centraal gelegen tussen Friesland en Overijssel, op de rand van de Weerribben en de Kalenbergergracht, is het nautisch centrum van Vri-Jon DSA Yachts met de ruim opgezette jachthaven Contessa Marina de ideale uitvalsbasis.

De jachthaven is goed bereikbaar met auto en/of het openbaar vervoer. Contessa Marina is de perfectie locatie voor kort en langer verblijf aan boord van uw schip.

Omgeven door groen, biedt Contessa Marina alles wat u van een luxe jachthaven kunt verwachten. In het centrale havengebouw kan men terecht voor uitgebreide sanitaire voorzieningen, met wasmachine en wasdroger. Daarnaast biedt het havengebouw ruimte aan horeca met beschut terras.

De haven beschikt over 40 ruime ligplaatsen, met aansluiting voor walstroom en CAI (radio en televisie). Waterinname kan op vaste plaatsen. Op het gehele terrein is draadloos internet beschikbaar.

Direct naast de jachthaven is de overdekte haven gesitueerd, met maar liefst 48 ligplaatsen, ideaal om uw schip af te meren, beschermd tegen weer en wind. Het summum van luxe is te vinden in de 15 schiphuizen met eigen garage.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt