Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Kluft

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven de Kluft

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven de Kluft of Weerribben, ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden, precies op de grens van Overijssel en Friesland.

Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven.

Jachthaven de Kluft Weerribben beschikt over 200 plaatsen, zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting. U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, goede sanitaire voorzieningen, daar ook mogelijkheden voor invalide gasten en speciale kinderdouches en gratis draadloos internet.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Kluft in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt