Hoogeweg 26

8376EM Ossenzijl

056-179-3001

200

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam. Cabboort
Een goed onderhouden rustige jachthaven met een schoon sanitair gebouw. Vriendelijk ontvangst. Overal stroom punten en op meerdere plaatsen picknicktafels. Een kleine speeltuin en goede wifi aanwezig. Ook een campingwinkel met verse broodjes.
klaas westra
Deze haven ligt in een prachtig vaargebied. Top!
klaas westra
Hier is alles moois aanwezig om een onbezorgde tijd tegemoet te gaan :)!

Jachthaven de Kluft

4.75 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven de Kluft of Weerribben, ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden, precies op de grens van Overijssel en Friesland.

Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven.

Jachthaven de Kluft Weerribben beschikt over 200 plaatsen, zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting. U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, goede sanitaire voorzieningen, daar ook mogelijkheden voor invalide gasten en speciale kinderdouches en gratis draadloos internet.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Kluft in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt