Hoogeweg 26

8376EM Ossenzijl

+31-85-500-8660

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven de Kluft in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Deze haven ligt in een prachtig vaargebied. Top!
Anoniem
Hier is alles moois aanwezig om een onbezorgde tijd tegemoet te gaan :)!
Anoniem
Ik kan iedereen aanraden hier eens langs te gaan. Goed onderhouden ligplaatsen, mooi vaargebied en leuke mensen. Dit geldt zowel voor de bezoekers als het personeel.

Jachthaven de Kluft

4.0 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven de Kluft of Weerribben, ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden, precies op de grens van Overijssel en Friesland.

Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven.

Jachthaven de Kluft Weerribben beschikt over 200 plaatsen, zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting. U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, goede sanitaire voorzieningen, daar ook mogelijkheden voor invalide gasten en speciale kinderdouches en gratis draadloos internet.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Kluft in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt