Lemsterweg 20

8484kk Langelille

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven jachtwerf de Driesprong in Langelille delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Paar keer al gelegendaar super vriendelijk en als er wat is zeer behulpzaam toen ik in de buurt met pech lag de enige die wilde komen helpen

Jachthaven jachtwerf de Driesprong

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Naast nieuwbouw van schepen is jachthaven en jachtwerf De Driesprong tevens goed uitgerust voor alle voorkomende onderhoudswerken en reparatie. Omdat Jachtwerf De Driesprong het volledige onderhoud van de eigen verhuurvloot uitvoert, is de werf uitgerust met de modernste technische faciliteiten.

De Driesprong beschikt over een moderne jachthaven met alle faciliteiten voor zowel de passant als voor de vaste ligplaatsen. De jachthaven is een prima gelegenheid om een paar dagen te liggen en per fiets mooie tochten te maken door de omgeving. 's Morgens kunt u gezellig op uw eigen boot ontbijten met heerlijke warme broodjes, croissants en een ochtendkrant.

Uw ervaringen over Jachthaven De Driesprong delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt