Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Blokzijl

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Blokzijl

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

In de havenkom van het Gelderse plaatsje Blokzijl vindt u diverse kleine jachthavens. De passantenjachthaven is bereikbaar via de 'Sas', een sluis en een openstaande waterkering. De drempel in de sluis en de waterkering is 1,60m NAP.

De haven van Blokzijl bestaat uit verschillende gedeelten. Noorderkade: voor boten met een lengte van minder dan 10 meter (kortste steigers rechts en links). Zeedijk: voor boter groter dan 12 meter. Zuiderkade (achter het remmingwerk van de sluis): ligplaatsen voor kleine jachten tot 9 meter. Balkenhaven (passantenplaatsen aan de Beatrixweg en de Rietvink). Eventueel kan in overleg met de havenmeester ook gebruik gemaakt worden van vrije ligplaatsen.

Het toiletgebouw, wasserette en havenkantoor zijn gelegen in de Kerkstraat 9, Rechts van het Café Van Ens, in het zijstraatje tegenover de kerk. In de hal kunt u een SEP-kaart kopen of opladen. In havens zijn overal stroom- en watertappunten. U vindt het vuilwater/bilgewaterpompstation op de kruising Nooderdiep/Zuiderdiep aan de Noordzijde van de sluis. Overal is gratis wifi beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Blokzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt