Kerkstraat 9

8356DN Blokzijl

+31-85-500-8775

50

ligplaats

Inchecken: voor 11:14

Uitchecken: voor 11:14

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Blokzijl in Blokzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
En lille hyggelig by med mange gamle huse og små hyggelige gyder. Gode caffe og spise mugligheder En flot tur hertil i gennem en naturpark Et besøg vær
Anoniem
Als je van een KOUDE DOUCHE houdt, kom dan naar Blokzijl!

Jachthaven Blokzijl

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

In de havenkom van het Gelderse plaatsje Blokzijl vindt u diverse kleine jachthavens. De passantenjachthaven is bereikbaar via de 'Sas', een sluis en een openstaande waterkering. De drempel in de sluis en de waterkering is 1,60m NAP.

De haven van Blokzijl bestaat uit verschillende gedeelten. Noorderkade: voor boten met een lengte van minder dan 10 meter (kortste steigers rechts en links). Zeedijk: voor boter groter dan 12 meter. Zuiderkade (achter het remmingwerk van de sluis): ligplaatsen voor kleine jachten tot 9 meter. Balkenhaven (passantenplaatsen aan de Beatrixweg en de Rietvink). Eventueel kan in overleg met de havenmeester ook gebruik gemaakt worden van vrije ligplaatsen.

Het toiletgebouw, wasserette en havenkantoor zijn gelegen in de Kerkstraat 9, Rechts van het Café Van Ens, in het zijstraatje tegenover de kerk. In de hal kunt u een SEP-kaart kopen of opladen. In havens zijn overal stroom- en watertappunten. U vindt het vuilwater/bilgewaterpompstation op de kruising Nooderdiep/Zuiderdiep aan de Noordzijde van de sluis. Overal is gratis wifi beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Blokzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt