Steenwijkerdiep 1

Steenwijk

+31-85-500-8248

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Niet bekend

Passantenplekken Niet bekend

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeente Steenwijk in Steenwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anne
Ik lag op een plek waar je niet mag liggen nu weet ik dat ook wel in provincie water een zij arm net voor Steenwijk laat ik m’n hond uit komt er een jogger aan die claimde dat hij de havenmeester was aan het joggen in gemeente tijd??? Of dus gewoon niet in functie geen identificatie of iets dergelijks hij sprak mij aan dat ik daar niet mocht liggen nou dat was mij niet ontgaan wegens het rode bord met witte streep maar of ik wel even haven geld wou betalen?????? Hoedan??? Provincie water niet gemeente mag er niet liggen? Maar wel betalen??? Ik kon me toen al niet voorstellen dat de gemeente zo iemand met dat intellect zou hebben aangesteld toen ik hem daar netjes op wees dat je dus niet kan zeggen daar mag je niet liggen maar je moet wel betalen ging hem dat boven z’n pet en was ik het gesprek verkeerd begonnen ??? Mooie oneliner maar hij sprak mij aan??? Wat schetste mijn verbazing? Hij ging foto’s maken van de boot van voren met aan de boeg het verbodsbord verboden in te varen dit zou hij sturen aan zijn collega’s in omliggende dorpen ik denk bij het zien van die foto zijn collega’s zich ook ernstige zorgen maken over zijn intelligentie en gastvrij functioneren in joggingskleding al met al hoop ik idd dat dit niet de havenmeester was want dan is er iets wezenlijks mis met de sollicitatie procedures in deze gemeente qua intelligentie en gastvrij functioneren en ook waar hij wel en geen zeggenschap heeft en al helemaal niet op zijn joggings Rondje wel of niet in z’n werktijd

Jachthaven Gemeente Steenwijk

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Jachthaven Gemeente Steenwijk bevindt zich t.h.v. Steenwijkerdiep 50A. 

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeente Steenwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthaven Gemeente Steenwijk heeft geen commerciële relatie met Jachthaven.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de haven via de volgende website: http://havensweerribbenwieden.nl/


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt