Beulakerweg 133

8355AG Giethoorn

+31-85-500-8504

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Smit Watersport in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Smit Watersport

In Giethoorn vindt u op de noordoostelijke hoek van het Kanaal Beukers-Steenwijk en de Cornelisgracht Smit Watersport haven. Deze kleine jachthaven is gelegen op het terrein van Smit Watersport, een professionele werkplaats voor alle service en reparatiewerkzaamheden.

Het meer Bovenwijde bevindt zich op zo'n 1,5 km afstand en het pittoreske dorpscentrum van Giethoorn op slechts 500 m. In de directe omgeving vindt u voldoende gelegenheid voor het huren van aluminium bootjes, sloepen, punters, fluisterboten en kano's.

De haven hanteert een stallingsperiode voor de lente, zomer en herfst en beschikt over een boothelling die vrij te gebruiken is. De haven is geschikt voor boten met een doorvaarhoogte van 2,25 m. Op het omliggende terrein vindt u voldoende parkeergelegenheid (langer dan een dag parkeren op aanvraag).

Uw ervaringen over Jachthaven Smit Watersport Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt