Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Smit Watersport

Jachthaven Smit Watersport

In Giethoorn vindt u op de noordoostelijke hoek van het Kanaal Beukers-Steenwijk en de Cornelisgracht Smit Watersport haven. Deze kleine jachthaven is gelegen op het terrein van Smit Watersport, een professionele werkplaats voor alle service en reparatiewerkzaamheden.

Het meer Bovenwijde bevindt zich op zo'n 1,5 km afstand en het pittoreske dorpscentrum van Giethoorn op slechts 500 m. In de directe omgeving vindt u voldoende gelegenheid voor het huren van aluminium bootjes, sloepen, punters, fluisterboten en kano's.

De haven hanteert een stallingsperiode voor de lente, zomer en herfst en beschikt over een boothelling die vrij te gebruiken is. De haven is geschikt voor boten met een doorvaarhoogte van 2,25 m. Op het omliggende terrein vindt u voldoende parkeergelegenheid (langer dan een dag parkeren op aanvraag).

Uw ervaringen over Jachthaven Smit Watersport Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt