Jonenweg 1

8355CL Giethoorn

+31-85-500-8176

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Hoek in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooi, rustig, gemoedelijk, gezellig en ga zo maar door. Echt een hele leuke haven. En Giethoorn is ook niet onaardig dacht ik ;)

Jachthaven Hoek

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn én direct aan het kanaal Beukers Steenwijk ligt voor de ultieme watersporter Jachthaven Hoek.


Te midden van de meren Beulakerwijde, Belterwijde, Giethoornse meer en het Bovenwiede in Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt de jachthaven ruim 50 comfortabele ligplaatsen, allen met zijsteigers. Door de unieke ligging aan het kanaal Beukers-Steenwijk is deze plek een prima uitvalbasis voor de watersporter in de kop van Overijssel.

U kunt vanaf de jachthaven varen naar de Friese meren (ook met staande mast!), Meppel, Zwolle, Blokzijl, Zwartsluis en het Zwarte Water. En natuurlijk kunt u vanaf de haven wandelend het prachtige dorp Giethoorn verkennen met haar grachten, vonders, bruggetjes, gezellige winkeltjes, musea en terrasjes.

Kortom Jachthaven Hoek is daardoor de aangewezen plek voor uw speedboot, motorcruiser of zeiljacht in een prachtige omgeving. Tevens biedt de haven ruimte voor passanten.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt