Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hoek

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Hoek

5 van 5 (1 beoordelingen)

Gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn én direct aan het kanaal Beukers Steenwijk ligt voor de ultieme watersporter Jachthaven Hoek.


Te midden van de meren Beulakerwijde, Belterwijde, Giethoornse meer en het Bovenwiede in Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt de jachthaven ruim 50 comfortabele ligplaatsen, allen met zijsteigers. Door de unieke ligging aan het kanaal Beukers-Steenwijk is deze plek een prima uitvalbasis voor de watersporter in de kop van Overijssel.

U kunt vanaf de jachthaven varen naar de Friese meren (ook met staande mast!), Meppel, Zwolle, Blokzijl, Zwartsluis en het Zwarte Water. En natuurlijk kunt u vanaf de haven wandelend het prachtige dorp Giethoorn verkennen met haar grachten, vonders, bruggetjes, gezellige winkeltjes, musea en terrasjes.

Kortom Jachthaven Hoek is daardoor de aangewezen plek voor uw speedboot, motorcruiser of zeiljacht in een prachtige omgeving. Tevens biedt de haven ruimte voor passanten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt