Ambachtsweg 18

8061RN Hasselt

+31-85-500-8336

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachtwerf Admiraal B.V. in Hasselt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Admiraal B.V.

De jachthaven van Admiraal B.V. in Hasselt is een goede uitvalsbasis voor diverse vaargebieden. Binnen één uur bent u in fraaie wateren als de Belterwijde, Beulakerwijde, het Zwarte Heer en het Ketelmeer. Naast ligplaatsen kunt u ook in deze haven terecht voor onder meer timmer- en ijzerwerk en stalling.

In de haven vindt u 60 vast ligplaatsen en 5 passantenplaatsen.
De ligplaatsen hebben verschillende soorten instap: zonder zijsteiger, met hele zijsteiger of langs de kade. Er zijn basisvoorzieningen aanwezig zoals wasruimte, toiletten en douche.

U kunt ook in deze jachthaven terecht voor winterstalling op de wal, winterstalling in het water, zomerstalling op de wal, klusmogelijkheden en aan- en verkoopbemiddeling. Er staat een botenwagen en een botenlift (40 ton), een hijskraan voor masten en er is een verwarmde doe-het-zelfloods voor al uw kluswerkzaamheden. Aan de noordzijde van het Zwarte Water vindt u diverse eet- en drinkgelegenheden. Deze bevinden zich op 6 km afstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van Admiraal B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt