Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Admiraal B.V.

Jachtwerf Admiraal B.V.

De jachthaven van Admiraal B.V. in Hasselt is een goede uitvalsbasis voor diverse vaargebieden. Binnen één uur bent u in fraaie wateren als de Belterwijde, Beulakerwijde, het Zwarte Heer en het Ketelmeer. Naast ligplaatsen kunt u ook in deze haven terecht voor onder meer timmer- en ijzerwerk en stalling.

In de haven vindt u 60 vast ligplaatsen en 5 passantenplaatsen.
De ligplaatsen hebben verschillende soorten instap: zonder zijsteiger, met hele zijsteiger of langs de kade. Er zijn basisvoorzieningen aanwezig zoals wasruimte, toiletten en douche.

U kunt ook in deze jachthaven terecht voor winterstalling op de wal, winterstalling in het water, zomerstalling op de wal, klusmogelijkheden en aan- en verkoopbemiddeling. Er staat een botenwagen en een botenlift (40 ton), een hijskraan voor masten en er is een verwarmde doe-het-zelfloods voor al uw kluswerkzaamheden. Aan de noordzijde van het Zwarte Water vindt u diverse eet- en drinkgelegenheden. Deze bevinden zich op 6 km afstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van Admiraal B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt