Holtenbroekerdijk 42

8031ER Zwolle

+31-85-500-8389

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Tankstation
Toiletten
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Hanze in Zwolle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Et dejlig sted Gode mugligheder for at gå med hunden fin indhegnet legeplads til hunde Tæt på byen og indkøb ca 10 min på cykkel Her vil jeg gerne komme en anden gang
Anoniem
Het is hier altijd super. Dat vinden andere ook, want het ligt er altijd vol. Je moet er snel bij zijn. Hopelijk hebben we volgend jaar weer een kans.

Jachthaven De Hanze

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Deze jachthaven in Zwolle heeft de beschikking over een aantal camperplaatsen.

Het familiebedrijf Jachthaven de Hanze zwaait al meer dan 25 jaar, de scepter over de jachthaven in Zwolle.

Het is een jachthaven met verschillende voorzieningen, waardoor de haven hoopt, dat uw verblijf zo plezierig mogelijk blijft. Er is daarbij niet alleen aan u gedacht , maar ook aan de kleintjes.

De Jachthaven ligt net aan de buitenrand van het stadscentrum Zwolle.

Hierdoor is het 10 minuten fietsen naar de binnenstad, om zo heerlijk te gaan winkelen, cultuur te gaan opsnuiven of te genieten op een van de vele terrasjes.

Het ligt direct aan de route “ Rondje Zwolle”, die de mogelijkheid biedt om een andere kant van Zwolle te beleven, maar dit kan ook als u al direct het hek van de jachthaven uitgaat. Een schitterend natuurgebied op loopafstand.

Verder vindt u in de wijk een mooi winkelcentrum, waar u uw boodschappen kunt doen. Genoeg keuze om er een schitterend verblijf van te maken.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt