Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Hanze

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven De Hanze

5 van 5 (2 beoordelingen)

Deze jachthaven in Zwolle heeft de beschikking over een aantal camperplaatsen.

Het familiebedrijf Jachthaven de Hanze zwaait al meer dan 25 jaar, de scepter over de jachthaven in Zwolle.

Het is een jachthaven met verschillende voorzieningen, waardoor de haven hoopt, dat uw verblijf zo plezierig mogelijk blijft. Er is daarbij niet alleen aan u gedacht , maar ook aan de kleintjes.

De Jachthaven ligt net aan de buitenrand van het stadscentrum Zwolle.

Hierdoor is het 10 minuten fietsen naar de binnenstad, om zo heerlijk te gaan winkelen, cultuur te gaan opsnuiven of te genieten op een van de vele terrasjes.

Het ligt direct aan de route “ Rondje Zwolle”, die de mogelijkheid biedt om een andere kant van Zwolle te beleven, maar dit kan ook als u al direct het hek van de jachthaven uitgaat. Een schitterend natuurgebied op loopafstand.

Verder vindt u in de wijk een mooi winkelcentrum, waar u uw boodschappen kunt doen. Genoeg keuze om er een schitterend verblijf van te maken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt