Geldersedijk 20

8051ER Hattem

+31-85-500-8751

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Havenmeester

+31-65-494-6078

info@ijsseldeltamarina.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over IJsseldelta Marina Hattem in Hattem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marlie Zweers
Echt geweldige plaats, mooie haven, aardige gastheer en vrouw. Geweldig
Jan
In het verleden een paar keer gelegen met onze boot van 24.50 meter. Was nooit een probleem. De afgelopen 2 jaar een paar keer een plaats proberen te reserveren maar de dame die de telefoon aanneemt doet en verzint van alles om ons te weren. 2jaar terug lag er een goede kennis van ons maar volgens de dame lag alles vol hoor ik van die kennis dat er lege plaatsen waar wij met onze lengte konden liggen vrij waren gebleven. Net weer geprobeerd eerst hadden ze geen plek voor onze lengte en toen ik zei dat we er al vaker hadden gelegen kwam het excuus dat ik niet kon reserveren omdat het alweer volgeboekt was. Dus nu hebben we besloten om deze haven voortaan maar links te laten liggen en naar een haven gaan waar we wel welkom zijn.
Anoniem
Je zit hier middenin een prachtig natuurgebied en zeer gevarieerd

IJsseldelta Marina Hattem

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

De Haven van Hattem is strategisch gelegen aan de IJssel èn het Apeldoorns Kanaal. In de haven vindt u 240 ligplaatsen. In het zomerseizoen is slechts een beperkt deel als vaste ligplaats verhuurd. De overige ligplaatsen zijn gereserveerd voor passanten. Er zijn eenvoudige havenvoorzieningen aanwezig zoals toiletten, een wasgelegenheid, een watertappunt, een stortplaats voor chemische toiletten en een afvalcontainer. Tevens zijn er camperplaatsen.

De haven is een belangrijk rustpunt voor de recreatievaart en een belangrijk startpunt om de Veluwe te gaan ontdekken.

Het centrum van Hattem is nog geen 200 meter van de jachthaven verwijderd en er is altijd wat te doen. Zo kent Hattem sinds december 2015 2 prachtige klompenpaden, maar ook een wandelroute door de stad is de moeite waard. Ook bestaan er mooie fietsroutes, langs de IJssel, door de bossen, het veluwegebied en langs Herberg Molencaten. Ook kunt u lekker vissen in en rondom onze jachthaven. Kenners weten de haven te vinden, er is altijd wel wat moois te vangen.

Hattem is een heel leuk authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, winkels en musea. Dat begint al als u Hattem binnenkomt, de grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje heel herkenbaar.
Zodra u het stadspoortje onderdoor bent staat u in het centrum van Hattem. Kunt u de verleiding van de eerste winkel links verstaan?

Hattem kent drie musea. Het Voerman Museum, Het Anton Pieck Museum en Het Nederlandse Bakkerij Museum. Deze laatste is ook zeer geschikt om te bezoeken met uw (klein)kinderen. Een vaartocht maken, een kano huren of andere leuke activiteiten kunt u ondernemen bij Vadesto. Dit bedrijf zit praktisch naast de jachthaven. Naast allerlei activiteiten in en rond Hattem is de grote stad Zwolle binnen 10 minuten bereikt. Zomers vaart er een veerpontje tussen Hattem en Zwolle waar u met de fiets op kunt. De bus naar Zwolle stopt bovenaan de jachthaven en brengt u naar het centrum van Zwolle.

Vaste ligplaats
Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (2)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
12.0 m 3.0 m 2.0 m € 13,00 Boek nu
12.0 m 4.0 m 2.5 m € 15,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt