Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

IJsseldelta Marina Hattem

5 van 5 (3 beoordelingen)

IJsseldelta Marina Hattem

5 van 5 (3 beoordelingen)

De Haven van Hattem is strategisch gelegen aan de IJssel èn het Apeldoorns Kanaal. In de haven vindt u 240 ligplaatsen. In het zomerseizoen is slechts een beperkt deel als vaste ligplaats verhuurd. De overige ligplaatsen zijn gereserveerd voor passanten. Er zijn eenvoudige havenvoorzieningen aanwezig zoals toiletten, een wasgelegenheid, een watertappunt, een stortplaats voor chemische toiletten en een afvalcontainer. Tevens zijn er camperplaatsen.

De haven is een belangrijk rustpunt voor de recreatievaart en een belangrijk startpunt om de Veluwe te gaan ontdekken.

Het centrum van Hattem is nog geen 200 meter van de jachthaven verwijderd en er is altijd wat te doen. Zo kent Hattem sinds december 2015 2 prachtige klompenpaden, maar ook een wandelroute door de stad is de moeite waard. Ook bestaan er mooie fietsroutes, langs de IJssel, door de bossen, het veluwegebied en langs Herberg Molencaten. Ook kunt u lekker vissen in en rondom onze jachthaven. Kenners weten de haven te vinden, er is altijd wel wat moois te vangen.

Hattem is een heel leuk authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, winkels en musea. Dat begint al als u Hattem binnenkomt, de grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje heel herkenbaar.
Zodra u het stadspoortje onderdoor bent staat u in het centrum van Hattem. Kunt u de verleiding van de eerste winkel links verstaan?

Hattem kent drie musea. Het Voerman Museum, Het Anton Pieck Museum en Het Nederlandse Bakkerij Museum. Deze laatste is ook zeer geschikt om te bezoeken met uw (klein)kinderen. Een vaartocht maken, een kano huren of andere leuke activiteiten kunt u ondernemen bij Vadesto. Dit bedrijf zit praktisch naast de jachthaven. Naast allerlei activiteiten in en rond Hattem is de grote stad Zwolle binnen 10 minuten bereikt. Zomers vaart er een veerpontje tussen Hattem en Zwolle waar u met de fiets op kunt. De bus naar Zwolle stopt bovenaan de jachthaven en brengt u naar het centrum van Zwolle.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
12 4 2.5 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt