Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Terra Nautic

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Terra Nautic

4 van 5 (1 beoordelingen)

Ten oosten van Zwolle, aan de rivier de Vecht vindt u de jachthaven en camping van Terra Nautic. Met moderne faciliteiten, een waterrijke en groene omgeving is het hier voor watersporters en natuurliefhebbers goed vertoeven.

Vanuit de jachthaven vaart u zuidwaarts over de Vecht naar plaatsen als plaatsen als Dalfsen en Ommen. Noordwaarts vindt u het Zwarte Water en diverse plassen waar u goed kunt recreëren op zonnige dagen, zoals de Agnietenplas en de Bomhofplas. In de gehele omgeving kunt u goed zwemmen, wandelen en fietsen.

Bij de jachthaven vindt u een camping en een watersportwinkel. Naast goede sanitaire voorzieningen vindt u er wifi, een wasserette, chemische toiletten, speeltoestellen, parkeergelegenheid en een trailerhelling. Er zijn 100 ligplaatsen voor boten met een maximale lengte van 14 meter.

Uw ervaringen over de Jachthaven van Terra Nautic delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt