Vechtdijk 1

8035PA Zwolle

+31-85-500-8657

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Terra Nautic in Zwolle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Wij komen hier altijd graag. Alles aanweizg en niet ver bij Zwolle vandaan.

Jachthaven Terra Nautic

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Ten oosten van Zwolle, aan de rivier de Vecht vindt u de jachthaven en camping van Terra Nautic. Met moderne faciliteiten, een waterrijke en groene omgeving is het hier voor watersporters en natuurliefhebbers goed vertoeven.

Vanuit de jachthaven vaart u zuidwaarts over de Vecht naar plaatsen als plaatsen als Dalfsen en Ommen. Noordwaarts vindt u het Zwarte Water en diverse plassen waar u goed kunt recreëren op zonnige dagen, zoals de Agnietenplas en de Bomhofplas. In de gehele omgeving kunt u goed zwemmen, wandelen en fietsen.

Bij de jachthaven vindt u een camping en een watersportwinkel. Naast goede sanitaire voorzieningen vindt u er wifi, een wasserette, chemische toiletten, speeltoestellen, parkeergelegenheid en een trailerhelling. Er zijn 100 ligplaatsen voor boten met een maximale lengte van 14 meter.

Uw ervaringen over de Jachthaven van Terra Nautic delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt