Jonenweg 1

8355CL Giethoorn

+31-85-500-8635

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Niet bekend

Passantenplekken Niet bekend

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

EJ
Erg nette haven en voorzieningen waren erg netjes en schoon. Douchen en stroom met jachthaven betaalkaart. Tegoed van Zuiderkluft kan tevens in Blokzijl worden gebruikt. Erg vriendelijke havenmeester die blij was weer eens een sloep te mogen verwelkomen.
B. Fredriksz
Bij aankomst in deze haven werden we er wel heel snel aan herinnert dat we betalen moesten, op een niet al te vriendelijke toon. Dan blijkt dat alles met een sep kaart bedient moest worden inclusief de sanitaire ruimtes, wat zwaar belachelijk is, door slechte ervaringen weigeren wij zo’n sep kaart aan te schaffen, de sanitaire ruimtes zouden gewoon bij het liggeld in moeten zitten, net als in andere Havens waar we komen, wij komen in ieder geval niet meer bij de Zuiderkluft. Havenmeester wees een gastheer.
Familie
Eerder geweest en toen prima voor elkaar, maar nu 2 jaar later is het een enorme achteruitgang. Vies sanitair, prijzen omhoog en een chagrijnige havenmeester. Heel jammer. We slaan volgende keer deze jachthaven zeker over!

Jachthaven De Zuiderkluft

3.67 van 5 (15 beoordelingen)

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn is de eerste jachthaven aan de Westzijde van het kanaal komende vanaf de Beukerssluis. Deze haven heeft een toilet en douche aangelegenheid en er is een havenmeester aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthaven Zuiderkluft heeft geen commerciële relatie met Jachthaven.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de haven via de volgende website: http://havensweerribbenwieden.nl/


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt