Vosjacht   1

8355CM Giethoorn

052-179-3002

40

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

folkert algera
We zijn afgelopen week een nacht in haven Zuiderkluft geweest, maar niet weer!! De bestrating lag op diverse plaatsen vol met stront van ganzen. Ter plaatse van onze boot en de boten vóór en achter ons heb ik het schoon gemaakt. Maar ter plaatse van het havengebouw en de trailerhelling had de havenmeester het m.i. wel schoon kunnen. houden. Dus niet weer naar deze haven!
Dennis Van Wiefferen
Een hele mooie schone haven goede voorzieningen voor mindervalide mensen mooi en schoon toiletgebouw en aardige havenmeester zeker voor herhaling vatbaar
Dennis Van Wiefferen
We zijn hier 6 dagen geweest het is zeer mooi vernieuwd en zeer schoon en een vriendelijke havenmeester en we komen volgend jaar beslist terug voor meerdere dagen

Jachthaven De Zuiderkluft

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn is de eerste jachthaven aan de Westzijde van het kanaal komende vanaf de Beukerssluis. Deze haven heeft een toilet en douche aangelegenheid en er is een havenmeester aanwezig.

Giethoorn ligt in de kop van Noordwest Overijssel tussen Meppel en Steenwijk en ongeveer 30 km van Zwolle.

Tien minuten lopen vanaf de haven zit een supermarkt en bij de havenmeester zijn er fietsen beschikbaar. Bij de jachthaven zijn er ook camperplaatsen beschikbaar. Het maximum aantal camperplaatsen is vijftien stuks. Water en stroom is ook hier beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt