Jonenweg 1

8355CL Giethoorn

+31-85-500-8635

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Niet bekend

Passantenplekken Niet bekend

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

W. Van der Spek
Fantastisch!!!! In alles perfect. Hier kan menige jachthaven een voorbeeld aan nemen. Geen Aan/Uit maar een handige betaalautomaat waar alles te regelen valt wat je nodig hebt. Groeten, Willem.
Willem
De Zuiderkluft is een aanrader voor iedere bezoeker. Schoon, netjes, vriendelijk en gastvrij.
Greetje van der Plas
Wat een aanrader!!! De douches en toiletten waren heel schoon. Konden aan grasveldje liggen in de schaduw. Heerlijk een paar dagen genoten en veel gefietst in de omgeving. Prachtig; volgend jaar weer!

Jachthaven De Zuiderkluft

3.67 van 5 (25 beoordelingen)

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn is de eerste jachthaven aan de Westzijde van het kanaal komende vanaf de Beukerssluis. Deze haven heeft een toilet en douche aangelegenheid en er is een havenmeester aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthaven Zuiderkluft heeft geen commerciële relatie met Jachthaven.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de haven via de volgende website: http://havensweerribbenwieden.nl/


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt