Vosjacht   1

8355CM Giethoorn

+31-85-500-8635

Inchecken: voor 12:15

Uitchecken: voor 12:15

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

anoniem
Wij zijn een paar dagen op deze prachtige camperplaats. Mooie plaatsen en prachtig sanitair. Maar wat ik met nadruk wil benoemen is de geweldige Havenmeester. Hij houdt de boel netjes en spreekt mensen aan op hun gedrag, als het dreigt uit de hand te lopen. Dat hebben wij mee gemaakt met een stel jongeren die de boel aan het verzieken waren. Harde muziek lawaai e.d. Dan laat een goede havenmeester zijn kwaliteiten zien. TOP
Anoniem
Een hele mooie schone haven goede voorzieningen voor mindervalide mensen mooi en schoon toiletgebouw en aardige havenmeester zeker voor herhaling vatbaar
Anoniem
We zijn hier 6 dagen geweest het is zeer mooi vernieuwd en zeer schoon en een vriendelijke havenmeester en we komen volgend jaar beslist terug voor meerdere dagen

Jachthaven De Zuiderkluft

3.67 van 5 (7 beoordelingen)

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn is de eerste jachthaven aan de Westzijde van het kanaal komende vanaf de Beukerssluis. Deze haven heeft een toilet en douche aangelegenheid en er is een havenmeester aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Zuiderkluft in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt