Aan Zee 2

8325BV Vollenhove

+31-85-500-8506

Inchecken: voor 11:33

Uitchecken: voor 11:33

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Vollenhove in Vollenhove delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Willem
Zeer behulpzame havenmeester, kwam direct een plekje aan wijzen en hielp zelfs met het aanpakken van het touw. Gezellige haven en leuk stadje. Zeker een aanrader!
Janvan der Wansem
Moeilijk afmeren aan de kade. Heel veel herrie vanwege wegwerkzaamheid. Geen enkele compensatie vanuit de havenmeester. Kom ik NOOIT meer.
Janvan der Wansem
Moeilijk afmeren aan de kade. Heel veel herrie vanwege wegwerkzaamheid. Geen enkele compensatie vanuit de havenmeester. Kom ik NOOIT meer.

Jachthaven Vollenhove

3.75 van 5 (9 beoordelingen)

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Uw ervaringen over de Jachthaven Vollenhove in Vollenhove delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt