Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Vollenhove

3.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Vollenhove

3.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Vollenhove is gelegen in de kop van Overrijssel. De haven van Vollenhove bestaat uit twee delen: de nieuwe buitenhaven en de oude binnenhaven. Vollenhove is het oudste bestuurscentrum van de regio. Iets van deze glorie is terug te vinden in het cultuurhistorisch centrum van Vollenhove.

In de haven zijn er diverse faciliteiten beschikbaar zoals toiletgebouw en WIFI. U vindt er ook camperplaatsen op verhard terrein.

Uw ervaringen over de Jachthaven Vollenhove in Vollenhove delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt