Aan Zee 2

8325BV Vollenhove

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bastiaan Benz
Bastiaan Benz
Ik ben hier nu 2x geweest en beide keren was ik erg te spreken over wat ik ervoer. De mensen waren aardig en alles leek goed te zijn geregeld in de haven.
Bastiaan Benz
Je zit hier precies tussen het leuke plaatsje Giethoorn en het Ijsselmeer in. Prachtig! Voor zowel zeilers als mensen met bootjes die liever het stadje bekijken een geschikte haven. De haven zelf heeft de belangrijkste faciliteiten in huis.

Jachthaven Vollenhove

3.75 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Vollenhove is gelegen in de kop van Overrijssel. De haven van Vollenhove bestaat uit twee delen: de nieuwe buitenhaven en de oude binnenhaven. Vollenhove is het oudste bestuurscentrum van de regio. Iets van deze glorie is terug te vinden in het cultuurhistorisch centrum van Vollenhove.

In de haven zijn er diverse faciliteiten beschikbaar zoals toiletgebouw en WIFI. U vindt er ook camperplaatsen op verhard terrein.

Uw ervaringen over de Jachthaven Vollenhove in Vollenhove delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt