Het Butent 2

8375BS Oldemarkt

+31-85-500-8856

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Niet bekend

Passantenplekken Niet bekend

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt in Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hans Hoogenkamp
Bouwe en Annelies hebben van de Jachthaven een mooie plek gemaakt voor mensen die een boot bezitten. De haven is netjes en schoon en ze zijn altijd bereid je te woord te staan en daar waar mogelijk te helpen
Annemiek
Er moesten nog 5 bolders bij mijn review hier onder 😉
Annemiek
Heerlijke haven, bad gebouw niet nieuw maar super schoon. Lekker rustig en Oldemarkt zelf ook gezellig. een bezoek aan de buffel boerderij & landwinkel zeker de moeite waard 1.5 km lopen vanaf de haven.

Jachthaven Oldemarkt

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthaven Oldemarkt heeft geen commerciële relatie met Jachthaven.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de haven via de volgende website: http://havensweerribbenwieden.nl/


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt