't Butent 2

8375BS Oldemarkt

25

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Oldemarkt

De passantenhaven van Oldemarkt bevindt zich in het noorden van het Overijsselse plaatsje aan het Mallegat. Naast vaartochten kunt u hier prachtige fietstochten maken door het natuurgebied de Weerribben.

Passantenhaven Oldemarkt wordt beheerd door Stichting Waterrecreatie Steenwijkerland. U vindt de haven voorbij de Driewegsluis. Oldemarkt is een prachtig plaatsje met schilderachtige plekjes. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als Het Wijde en De Lende.

In de haven vindt u stroom- en watertappunten en basale sanitaire voorzieningen. Op loopafstand van de haven vindt u een leuk winkelstraatje en een goede supermarkt. Nabij vindt u ook een trailerhelling.

Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt