Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Oldemarkt

Jachthaven Oldemarkt

De passantenhaven van Oldemarkt bevindt zich in het noorden van het Overijsselse plaatsje aan het Mallegat. Naast vaartochten kunt u hier prachtige fietstochten maken door het natuurgebied de Weerribben.

Passantenhaven Oldemarkt wordt beheerd door Stichting Waterrecreatie Steenwijkerland. U vindt de haven voorbij de Driewegsluis. Oldemarkt is een prachtig plaatsje met schilderachtige plekjes. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als Het Wijde en De Lende.

In de haven vindt u stroom- en watertappunten en basale sanitaire voorzieningen. Op loopafstand van de haven vindt u een leuk winkelstraatje en een goede supermarkt. Nabij vindt u ook een trailerhelling.

Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt