't Butent 2

8375BS Oldemarkt

+31-85-500-8856

Inchecken: voor 11:29

Uitchecken: voor 11:29

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt in Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Annemiek
Er moesten nog 5 bolders bij mijn review hier onder 😉
Annemiek
Heerlijke haven, bad gebouw niet nieuw maar super schoon. Lekker rustig en Oldemarkt zelf ook gezellig. een bezoek aan de buffel boerderij & landwinkel zeker de moeite waard 1.5 km lopen vanaf de haven.
H.v.Weert
Bij de driewegsluis met stukken komen liggen. Door de havenmeester van Oldemarkt(Bouwe v. Wijk) was het weer mogelijk om twee dagen later weer te kunnen vertrekken. Geweldige service

Jachthaven Oldemarkt

Welkom in onze passantenhavens Weerribben-Wieden. Uw bestemming is bereikt!

Weerribben-Wieden is wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. In de zogenaamde “Kop Van Overijssel” vindt u naast de schitterende natuur, prachtige, historische stadjes en dorpen, welke ons aan de geschiedenis van Zuiderzee, visserij en turf herinneren.
De havens van de gemeente Steenwijkerland, in de plaatsen Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Oldemarkt vallen onder de “Havens Weerribben-Wieden”.

Onze gastvrije havenmeesters nodigen u van harte uit om eens één of meer nachten te blijven. U kijkt uw ogen uit, elke plaats heeft weer haar eigen geschiedenis, bouwstijlen cultuur.

U kunt er heerlijk fietsen, wandelen, varen, winkelen en niet te vergeten eten en drinken. Onze regio staat bekend om haar vele en bijzonder goede restaurants en gezellige terrasjes.

Onze havens zijn modern en comfortabel met alle benodigde faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken.

Uw ervaringen over Jachthaven Oldemarkt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt