Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Genemuiden

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Genemuiden

4 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven in Genemuiden heeft een ideale ligging aan het Zwarte Water en heeft een directe verbinding met het Zwarte Meer. De haven telt een 260-tal ligplaatsen. De helft hiervan zijn gesitueerd aan drijvende steigers in zowel de Binnen- als de Buitenhaven. De jachthaven is gescheiden door de Sas. In het zomerseizoen is het brugje over de Sas gesloten van zaterdagavond 21.00 uur tot maandagmorgen 8.00 uur. Gedurende de wintertijd is het brugje over de Sas gesloten. Hierdoor is de doorvaarthoogte beperkt tot 3.75 meter. Verder is de breedte 7.25 meter en de maximale diepgang 1.75 meter. Dit alles bij een waterstand van 0 NAP. Op verzoek kan het brugje geopend worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeentewerf.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt