Burgemeester van der Veenweg 28

8376HL Ossenzijl

+31-85-500-8861

Inchecken: voor 09:18

Uitchecken: voor 09:18

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Lindehaven in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooie ligplaatsen, net sanitair alleen werden wij helaas op een onvriendelijke manier te woord gestaan. Voor ons een reden om hier niet te overnachten.

Jachthaven De Lindehaven

2.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Havelock is gelegen in het Overijsselse plaatsje Ossenzijl. In de kop van Noordwest-Overijssel, aan de Ossenzijlersloot vindt u deze kleine maar fijne haven. Hiervandaan kunt u goed de doorgaande wateren tussen Overijssel en Friesland doorkruisen.

Vanuit de haven bent u in ca. twee uur varen op het Tjeukemeer of in Giethoorn. Aan de waterkant van de haven is een brede grasstrook waar u heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de mooie omgeving.

In de haven zijn 12 overdekte ligplaatsen in boxen beschikbaar. Deze hebben een afmeting van 12 x 4 meter. Buiten zijn er 25 ligplaatsen. Passanten zijn ook van harte welkom in de haven. U vindt er voorzieningen als watertappunten en elektriciteit langs de steigers. Er zijn sanitaire voorzieningen en ook een vuilwaterafzuigpomp. Eetgelegenheden bevinden zich in Ossenzijl op zo'n 1 km van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven Havelock delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt