Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Vri-Jon

Bootstalling Vri-Jon

De bootstalling van Vri-Jon (DSA Yachts) is gelegen in het Overijsselse Ossenzijl. Het bedrijf is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ook terecht voor service en onderhoud.

De centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, maakt de werf een goede uitvalsbasis voor fraaie vaarwateren. De Contessa Marina is vlakbij, wat gecombineerd een volwaardig nautisch centrum vormt.

Voor de winterstalling wordt uw boot met een kraan het water uit getakeld, schoon gespoten onder hoge druk, op een bok geplaatst in een vorstvrije hal en in het voorjaar weer te water gelaten. Op verzoek kunnen er extra diensten worden verleend, zoals een servicebeurt voor de motor, het aanbrengen van antifouling en opladen van accu's.

Uw ervaringen over de bootstalling van Vri-Jon DSA Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt