Opdijk 16

8376HH Ossenzijl

+31-85-500-8317

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Vri-Jon in Ossenzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Vri-Jon

De bootstalling van Vri-Jon (DSA Yachts) is gelegen in het Overijsselse Ossenzijl. Het bedrijf is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ook terecht voor service en onderhoud.

De centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, maakt de werf een goede uitvalsbasis voor fraaie vaarwateren. De Contessa Marina is vlakbij, wat gecombineerd een volwaardig nautisch centrum vormt.

Voor de winterstalling wordt uw boot met een kraan het water uit getakeld, schoon gespoten onder hoge druk, op een bok geplaatst in een vorstvrije hal en in het voorjaar weer te water gelaten. Op verzoek kunnen er extra diensten worden verleend, zoals een servicebeurt voor de motor, het aanbrengen van antifouling en opladen van accu's.

Uw ervaringen over de bootstalling van Vri-Jon DSA Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt