Havenkade 4

1779GT Den oever

022-779-4009

10

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Waddenhaven Den Oever

Het dorp Den Oever ligt vlak naast de Stevinsluizen, aan de Afsluitdijk en is daarmee het enige dorp dat aan zoet en zout water ligt. Waddenhaven Den Oever is een echte vissershaven, maar er is ook een deel als passantenhaven ingericht. Grote kans bij het aanleggen, dat je er een zeehond tegenkomt. Een unieke locatie waar ook een wekelijkse vismarkt is van hoge kwaliteit.

In de haven zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zoals douches en toiletten. Tevens horeca en een supermarkt.
Je hebt er een prachtig uitzicht. Loop je een stukje om de jachthaven dan kom je bij de camperplaatsen. Op dit verharde terrein is plaats voor maximaal 15 campers. Water en stroom zijn gratis beschikbaar op dit terrein.

Uw ervaringen over Waddenhaven Den Oever in Den Oever delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt