Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Waddenhaven Den Oever

Waddenhaven Den Oever

Het dorp Den Oever ligt vlak naast de Stevinsluizen, aan de Afsluitdijk en is daarmee het enige dorp dat aan zoet en zout water ligt. Waddenhaven Den Oever is een echte vissershaven, maar er is ook een deel als passantenhaven ingericht. Grote kans bij het aanleggen, dat je er een zeehond tegenkomt. Een unieke locatie waar ook een wekelijkse vismarkt is van hoge kwaliteit.

In de haven zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zoals douches en toiletten. Tevens horeca en een supermarkt.
Je hebt er een prachtig uitzicht. Loop je een stukje om de jachthaven dan kom je bij de camperplaatsen. Op dit verharde terrein is plaats voor maximaal 15 campers. Water en stroom zijn gratis beschikbaar op dit terrein.

Uw ervaringen over Waddenhaven Den Oever in Den Oever delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt