Havenkade 4

1779GT Den Oever

+31-85-500-8377

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Waddenhaven Den Oever in Den oever delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

doc
Ben blij dat veel mensen de buiten haven afkraken. Daardoor is er vaak wel een plaatsje te vinden
Y.Schemkes
1,95 p/n per METER!
Y.Schemkes
Onlangs overwogen weer eens in Den Oever te gaan liggen, mede omdat we ook daar in de omgeving wat wilde fietsen, o.a het mooie Wieringen. Bleek het liggeld p/n gestegen naar 1,95 p/n +1,35 toeristen belasting!! Toen toch maar gekozen voor het gastvrije Friesland aan de overkant waar de tarieven van de gemeentelijke IJsselmeer havens stuk normaler zijn (prijs/faciliteit). En ook in het mooie Makkum, Workum etc is de omgeving prachtig, lekkere zeiltocht en volgende dag fietsjes uitvouwen en genieten daar!!

Waddenhaven Den Oever

1.0 van 5 (3 beoordelingen)

Het dorp Den Oever ligt vlak naast de Stevinsluizen, aan de Afsluitdijk en is daarmee het enige dorp dat aan zoet en zout water ligt. Waddenhaven Den Oever is een echte vissershaven, maar er is ook een deel als passantenhaven ingericht. Grote kans bij het aanleggen, dat je er een zeehond tegenkomt. Een unieke locatie waar ook een wekelijkse vismarkt is van hoge kwaliteit.

In de haven zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zoals douches en toiletten. Tevens horeca en een supermarkt.
Je hebt er een prachtig uitzicht. Loop je een stukje om de jachthaven dan kom je bij de camperplaatsen. Op dit verharde terrein is plaats voor maximaal 15 campers. Water en stroom zijn gratis beschikbaar op dit terrein.

Uw ervaringen over Waddenhaven Den Oever in Den Oever delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt