De Haukes 2

1778KD Westerland

+31-85-500-8129

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Amstelmeer in Westerland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. Amstelmeer

De jachthaven van WV Amstelmeer ligt in het Noord-Hollandse plaatsje Westerland. Hiervandaan kunt u onder meer naar het Amstelmeer, Ijsselmeer, Markermeer, Den Helder, de Noordzee en Waddenzee varen.

U kunt de haven bereiken via het Balgzandkanaal, vanaf Anna Paulowna via de Van Ewijcksvaart en vanaf Kolhorn via het Waardkanaal. Het Amstelmeer is ook te bereiken via de Slootvaart in de Wieringermeerpolder via de schutsluis in de havenmonding van De Haukes. De sluis schut de schepen vanuit de Wieringermeer zo’n vier meter omhoog.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. De ligplaatsen hebben een afmeting van 12 x 4 en hebben een kopsteiger die voorzien is van stroom, water en gratis wifi. In de haven is ook een kraan en slibway aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van WV Amstelmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt