Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Amstelmeer

Jachthaven W.V. Amstelmeer

De jachthaven van WV Amstelmeer ligt in het Noord-Hollandse plaatsje Westerland. Hiervandaan kunt u onder meer naar het Amstelmeer, Ijsselmeer, Markermeer, Den Helder, de Noordzee en Waddenzee varen.

U kunt de haven bereiken via het Balgzandkanaal, vanaf Anna Paulowna via de Van Ewijcksvaart en vanaf Kolhorn via het Waardkanaal. Het Amstelmeer is ook te bereiken via de Slootvaart in de Wieringermeerpolder via de schutsluis in de havenmonding van De Haukes. De sluis schut de schepen vanuit de Wieringermeer zo’n vier meter omhoog.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. De ligplaatsen hebben een afmeting van 12 x 4 en hebben een kopsteiger die voorzien is van stroom, water en gratis wifi. In de haven is ook een kraan en slibway aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van WV Amstelmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt