Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van Ewijcksluis

Jachthaven Van Ewijcksluis

Jachthaven Van Ewijcksluis in Van Ewijcksluis: gelegen nabij het Amstelmeer, waar je heerlijk kan zwemmen, vissen, en varen. Alles wat met watersport te maken heeft, kan er wel gedaan worden. Een prachtig restaurant met terras bij de brug, waar je in de zon kunt zitten. Ontspannen wandelen of een visje halen bij één van de viswinkels om de hoek. Gewoon een fijne haven, waar je echt tot rust komt.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt