Westfriesedijk 66

1767CS Kolhorn

+31-85-500-8391

Inchecken: voor 12:38

Uitchecken: voor 12:38

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Waterrijk Kolhorn in Kolhorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

E de wit
Niet echt een aanrader. Zoveel positiefs over gehoort, maar was een teleurstelling, een hoop geld voor de overnachting, voor alleen een kantje geen stroom wel erg hoog gras. Gewoon erg slecht onderhouden.
patrick
hi het zou makkelijk wezen ,dat er een winkeltje of kleine supermarkt aanwezig is om sochtends een krantje of brood te halen vrg

Jachthaven Waterrijk Kolhorn

Jachthaven Kolhorn ligt in het dorpje Kolhorn. Er zijn in deze omgeving passantenplaatsen in overvloed. Zowel ten oosten als ten westen van de Waardpolderbrug liggen lange passantensteigers. Waaronder ook Jachthaven Kolhorn aan de Westfriesedijk.

Het dorpje Kolhorn is klein en beschikt daarom niet over supermarkten. Wel kunt u er terecht voor een aantal eetgelegenheden. De diepte van de haven is 3.50 meter. Deze ligplaats beschikt over een wasserette gebouwtje.

Uw ervaringen over Jachthaven Waterrijk Kolhorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt