Vijverweg 16

1733AS Nieuwe Niedorp

+31-85-500-8221

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Rijd in Nieuwe niedorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ronald Van huis
Mooie heerlijke rustige haven in nieuwe Niedorp een kleine punt van kritiek als de de passaten steiger nat is het erg glad plak hier antislip strips op want als je aan meert met regen is het hout spek glad

Jachthaven De Rijd

Jachthaven De Rijd bevindt zich in Nieuwe Niedorp in de gemeente Hollands Kroon.

In 2012 is gemeente Niedorp gefuseerd met 3 andere gemeenten en gaat tegenwoordig door het leven als Gemeente Hollands Kroon. Nieuwe Niedorp fungeerde tot de fusie als hoofdkern van gemeente Niedorp. Het dorp kreeg evenals Winkel en Oude Niedorp het stedenrecht.

Het ligt in het midden van Noord-Holland en kan met recht het Groene Hart worden genoemd. De vele sloten en vaarten nodigen uit tot een romantisch vaartochtje. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld.

De kerktoren staat enigszins uit het lood en is de blikvanger!

Evenementen

Een begrip in de regio zijn de vele evenementen die elk jaar weer op de agenda staan. Op de derde zaterdag van juni staat “Kieledag” (= jaarmarkt) op de agenda. De dorpen Winkel en Nieuwe Niedorp staan vol met kramen en verder is er toneel, muziek, attracties etc.

Het derde weekend in augustus staat het Nazomeren op het programma. Ruim 50 tuineigenaren, kunstenaars en hobbyisten nodigen iedereen uit om kennis te maken met hun creaties.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt