Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Rijd

Jachthaven De Rijd

Jachthaven "De Rijd" bevindt zich in Nieuwe Niedorp in de gemeente Hollands Kroon.

In 2012 is gemeente Niedorp gefuseerd met 3 andere gemeenten en gaat tegenwoordig door het leven als Gemeente Hollands Kroon. Nieuwe Niedorp fungeerde tot de fusie als hoofdkern van gemeente Niedorp. Het dorp kreeg evenals Winkel en Oude Niedorp het stedenrecht.

Het ligt in het midden van Noord-Holland en kan met recht het Groene Hart worden genoemd. De vele sloten en vaarten nodigen uit tot een romantisch vaartochtje. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld.

De kerktoren staat enigszins uit het lood en is de blikvanger!

Evenementen

Een begrip in de regio zijn de vele evenementen die elk jaar weer op de agenda staan. Op de derde zaterdag van juni staat “Kieledag” (= jaarmarkt) op de agenda. De dorpen Winkel en Nieuwe Niedorp staan vol met kramen en verder is er toneel, muziek, attracties etc.

Het derde weekend in augustus staat het Nazomeren op het programma. Ruim 50 tuineigenaren, kunstenaars en hobbyisten nodigen iedereen uit om kennis te maken met hun creaties.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt